29 / 04 / 2024

Relux Ümraniye nerede

Relux Ümraniye nerede

Lüksü yeniden tanımlayarak ‘Relux’ markası ile şehir merkezlerinde konut geliştiren Relux İcra Kurulu Başkanı Cem Altunbüken “İmzamızı merkezde yayacağız” dedi.

May İnşaat Ümraniye projesi nerede? May İnşaat Ümraniye fiyat listesi!

May İnşaat Ümraniye projesi nerede sorusunun yanıtı ve May İnşaat Ümraniye fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte May İnşaat Ümraniye projesi ile ilgili detaylar...

Sur Yapı Ümraniye projesi nerede? Sur Yapı Ümraniye fiyat listesi!

Sur Yapı Ümraniye projesi nerede sorusunun yanıtı ve Sur Yapı Ümraniye fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Ümraniye projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sur Yapı Ümraniye nerede? 

Sur Yapı Ümraniye nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Ümraniye nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ümraniye Alize Kapadokya nerede?

Ön talep toplanan Alize Kapadokya projesinde banka kredisi ile ödeme yapabilmek de mümkün. Peki Ümraniye Alize Kapadokya nerede?

Sinpaş Gökorman Ümraniye nerede?

Sinpaş GYO İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yepyeni projesi Gökorman'ı hayata geçiriyor. Proje konumu ve geniş yeşil alanları ile farklılık yaratıyor...

İva Modern Ümraniye nerede?

Toplam 300 birimden meydana gelen İva Modern Ümraniye projesinde fiyatlar 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Peki İva Modern Ümraniye nerede?

Ümraniye Çakmak Sinpaş Yapı projesi nerede?

Ümraniye Çakmak Sinpaş Yapı projesi nerede? Sinpaş Yapı Ümraniye Çakmak projesinde daire fiyatları 590 bin liradan başlıyor. Sinpaş Çakmak projesinin ilk etabında 170 daire satışa çıkarıldı...

Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Toplam 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan proje Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek. Projede fiyat listesi henüz belirlenmedi. Peki Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Çakmak Ümraniye Sinpaş Evleri nerede?

Satılabilir alanın alanı yaklaşık 123 bin 500 metrekare olarak belirlendiği proje Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek. Projede fiyat listesi henüz belirlenmedi. Peki Çakmak Ümraniye Sinpaş Evleri nerede?

Relux Ümraniye'nin yüzde 60'ı satıldı!

Lüksü yeniden tanımlayarak ‘Relux’ markası ile şehir merkezlerinde konut geliştiren Relux İcra Kurulu Başkanı Cem Altunbüken “İmzamızı merkezde yayacağız” dedi.

Relux RSO 50 Suit&Office'te metrekaresi 10 bin TL!

Altunbüken Holding'in gayrimenkul markası RELUX, RELUX RSO 50 Suits & Office'te rezidans ile süiti birleştirdi. Ümraniye Tepeüstü'nde ortalama m2 fiyatları 10 bin lira olan projede, maliyetler etkin bir biçimde yönetiliyor.

Altunbüken Ümraniye'de ofis, Ataşehir'de rezidans projesine başladı!

Altunbüken Holding, gayrimenkul sektörüne Relux markasıyla girdi. Projelerini konseptlere ayıran Relux, Ümraniye’de ofis, Ataşehir’de rezidans projesine başladı.

RELUX Gayrimenkul yeni projelerini tanıttı!

RELUX Gayrimenkul, İstanbul Anadolu yakasının yeni ofis bölgesi olan Ümraniye Tepeüstü’ndeki RELUX RSO 50 Suit&Office projesini ve Ataşehir'deki RELUX RFF 35 Finance Flats projesini tanıttı.

Relux Ümraniye nerede Haberi

Relux Ümraniye nerede

Türkiye ekonomisinin son yıllarda en gözde yatırım alanlarından biri olan inşaat sektörüne ‘Relux’ markasıyla yeni bir anlayış getiren kıymetli madenler sektörünün 75 yıllık köklü bir grup olan Altunbüken Holding, Relux markası ile profesyonellere ve yatırımcılara konut, rezidans ve ofis projeleri geliştirmeyi hedefliyor. Projelerini şehir merkezlerinde düşündüklerini belirten Altunbüken Holding ve Relux İcra Kurulu Başkanı Cem Altunbüken  ‘lüksü yeniden tanımlayan’ projelerini merkezde yoğunlaştıracaklarını söyledi. İstanbul’un şehir merkezlerinde kaliteli lüks konut yapımında faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Cem Altunbüken, konut yapımında ilk önce hedef kitlenin iyi seçilmesi gerektiğini ve o hedef kitlenin ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılayacak projeler üretmenin önemli olduğunu ve kendilerinin de bunu yaptığını belirtti. ‘Relux’ markasını sosyal inovatif bir marka olarak tanımladıklarını kaydeden Altunbüken “Çünkü bir projeyi geliştirken sadece müşteri odaklı...