">
17 / 06 / 2024

ReMax Fikir ve Proje Yarışması

ReMax Fikir ve Proje Yarışması

Yüzlerce üniversite öğrencisinin projeleri ile katıldıkları yarışmada, Yıldız Teknik Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencisi Cem Sarı üç ayaklı "Evim Evim Güzel Evim" projesi ile birincilik elde etti

Mcf Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcf Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Fikir tarafından kuruldu.

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…

Pag Gayrimenkul Değerlendirme Danışmanlık Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pag Gayrimenkul Değerlendirme Danışmanlık Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  Gülsevin Hoşfikir ve Penbe Bolat tarafından kuruldu.

ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması sonuçlandı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından gerçekleştirilen “ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması - 2020” sonuçlandı ve ödüller sahiplerini buldu.

Çiğli Belediyesi yapı envanteri ve dijital arşiv oluşturacak!

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, 30 Ekim'de yaşanan İzmir depremi sonrası ilçede hasarlı bina tespit çalışmalarına katılan belediye görevlileri ve gönüllü mühendislerle online toplantıda buluşarak izlenecek yol haritasıyla ilgili fikir alışverişi yaptı. 

2023'e kadar 81 ilde 81 milyon metrekarelik alana millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'da Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Şehirlerin Kimliği, Kimliğin Geleceğe Taşınması ve Kültürel Etkileri" konulu panelde iş adamlarının ortaya koyacağı fikir ve projelerin şehirleri büyüteceğini vurguladı...

Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek!

Archisections tarafından Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek. Yarışmaya başvurular; Mimarlık, İç Mimarlık, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı alanlarından alınacak…

Fikir Group İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fikir Group İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Sharifh ve Ahmed Moustafa Elshahat Dahroug ortaklığında kuruldu.

GEMSS 2019 seçkisi tamamlandı!

The Circle tarafından çağdaş mimarlık ortamında 40 yaş ve altındaki genç mimarların yenilikçi fikir ve projelerini kayıt altına almak ve uluslararası platformlara taşımak amacıyla düzenlenen GEMSS - Genç Mimarlar Seçkisi ve Sergisi’nin seçim süreci tamamlandı...

Cami Tasarımı Fikir Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İller Bankası ve Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen “Cami Tasarımı Fikir Yarışması”nın ödülleri sahiplerini buldu. İlk kez düzenlenen yarışmada iki kategoride birinci olan gençlere toplam 200 bin TL ödül verildi. 

Murat Kurum'un talimatıyla Cami Tasarımı Fikir Yarışması düzenleniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatı ile camilerin daha estetik, erişilebilir, sağlam ve çevreye duyarlı olabilmesi amacıyla "Cami Tasarımı Fikir Yarışması" düzenleniyor.    

Cami Tasarımı Fikir Yarışması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği” doğrultusunda "Şehir ve cami estetiği açısından ilk olma özelliğine sahip “Cami Tasarım Fikir Yarışması” düzenliyor.

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması ödül töreni yapıldı!

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Yarışmanın kolokyumu ve ödül töreni, 22 Haziran 2018 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirildi.

ReMax Fikir ve Proje Yarışması Haberi

ReMax Fikir ve Proje Yarışması

RE/MAX Türkiye tarafından, üniversite öğrencilerinde gayrimenkul sektörü ile ilgili farkındalık yaratmak ve genç beyinlerin yaratıcı fikirleri ile sektöre yeni soluklar katmak amacıyla düzenlenen Üniversitelerarası Proje ve Fikir Yarışması'nın bu yıl üçüncüsü gerçekleştirildi. Yüzlerce üniversite öğrencisinin projeleri ile katıldıkları yarışmada, Yıldız Teknik Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencisi Cem Sarı üç ayaklı "Evim Evim Güzel Evim" projesi ile birincilik elde etti.

Bu yılki RE/MAX Fikir ve Proje Yarışması'nda, finale kalan 13 projenin sunumu, RE/MAX Akademi salonunda, üst düzey yöneticilerden oluşan jüri karşısında öğrenciler tarafından gerçekleştirildi. Yapılan sunumlar sonucu, jürinin oylarıyla birinciliği 290 puan ile  Cem Sarı elde etti. Sarı, hem iphone hem de RE/MAX Türkiye'de staj yapma imkanı kazandı. Yüksek lisans öğrencisi olan Cem Sarı'nın üç bölümden oluşan projesinin ilk bölümünde, üniversite öğrencilerinin...