07 / 05 / 2024

remax kampları

remax kampları

RE/MAX, “ Birlikte Büyüyoruz ” konseptiyle düzenlediği Broker Kampında franchise’larına hem birbirinde değerli eğitimler sağladı hem de çeşitli aktivitelerle eğlendirerek takım ruhunu güçlendirdi, stres attırdı...

Armoni Vadi Evleri'nde bu ay sonu yaşam başlıyor!

Remax Armoni tarafından hayata geçirilen Armoni Vadi Evleri'nde bu sonu itibariyle yaşam başlıyor. Peki Armoni Vadi Evleri' ne kadar? Armoni Vadi Evleri'nin fiyatları ne kadar? İşte Armoni Vadi Evleri ile ilgili merak edilenler..

Karavan kamplarına yaz tarifesi! 4 kişilik kampın geceliği ortalama 1000 TL’yi bulacak!

Bu sene tatile çıkmak isteyen ancak artan konut fiyatlarından dolayı konut alamayan ve otellere yüksek fiyat ödemek istemeyen yerli turistler karavana yöneldi.

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Ev almak isteyenler dikkat! Konutta krediler kesildi, fiyatlar düşecek mi?

Bankaların konut kredisi vermemesi konut alımını düşürdü. Konuya ilişkin konuşan Remax Borsa brokeri Halil Egemen, "Bankaların konut kredisi vermemesi, satışları düşürdü. Bundan böyle fiyatı doğru olan gayrimenkullerin satışı gerçekleşecek" dedi.

Ankara'da konut üretimi azaldı mı?

Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmaların ardından Ankara’da arsa fiyatlarının suni olarak artırıldığına dikkat çeken Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, konut sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

Pandemiye rağmen konut sektörü kazandırdı!

Remax Sonuç Kurucu Ortağı Ufuk Özdamar, pandemiye rağmen gayrimenkul sektöründe yatırımların devam ettiğini bu nedenle konut sektörünün kazandırmaya devam ettiğini dile getirdi. 

Gayrimenkul sektöründe dijital imza dönemi!

REMAX Türkiye, gayrimenkul alım-satım ve kiralama süreçlerini uçtan uca dijitalleştirmek hedefiyle Dijital İmza Projesi’ni hayata geçirdi...

Halk GYO, Bizimtepe Aydos'taki 2 gayrimenkulü 1.500 TL'ye kiraya verdi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan işyeri niteliğindeki 2 adet gayrimenkulü Remax Arge – Akatlı Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.'ne Vakıf GYO A.Ş. ile müşterek olarak kiraladı...

Deniz Feneri’nden 10 bin aileye ev!

Deniz Feneri Derneği'nin hedefi ise Türkiye sınırındaki mülteci kamplarına sığınan binlerce insan için en kısa zamanda 10 bin briket ev hayata geçirmek.

Dolar bazında anapara korumalı arazi yatırımı!

REMAX 7TEPE Arazi Geliştirme Direktörü Mert Başaran konut ve arazi piyasası ile ilgili yorumlarda bulundu. Başaran, "Dolar bazında anapara korumalı arazi yatırımı" dedi...

Faizlerin düşmesi ile ufak konutlarda dipten dönüş başladı!

REMAX 7TEPE Arazi Geliştirme Direktörü Mert Başaran konut ve arazi piyasası ile ilgili yorumlarda bulundu. Başaran, "Faizlerin düşmesi ile ufak konutlarda dipten dönüş başladı" dedi...

remax kampları Haberi

remax kampları

Gayrimenkul sektörüne başarılı girişimciler kazandıran RE/MAX Türkiye gelenekselleşen Broker Kampını 28, 29 ve 30 Kasım tarihlerinde Güral Sapanca Otel’de gerçekleştirdi. Bu yıl gerçekleştirilen broker kampının bir ayrıcalığı vardı. İlk kez Türkiye dışındaki ülkelerden RE/MAX master franchiseları da eğitimlerde yer aldı. Hırvatistan, Azerbaycan ve Arnavutluk ofisleri eğitimleri takip ederek Türk brokerlarla bilgi alışverişinde bulundu. 


Birçok konuşmacının farklı konularda sunum yaptığı kampa damgasını vuran ise profesyonel bilardo oyuncusu Semih Saygıner’in “Masamda birikmiş hikayeler” adlı stand up’ı oldu. Semih Saygıner başarılı girişimciler ile girişimci adaylarına esprileri ile bol bol güldürürken “Önemli olan sadece yetenek sahibi olmak değil mevcut yeteneği parlatabilmektir. Gerçek cesaret korkuya rağmen harekete geçebilmektir” diyerek büyük alkış aldı. 


RE/MAX Türkiye kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn da "Birlikte Büyüyoruz" içeriğiyle yaptığı konuşmasında;...