22 / 07 / 2024

remax raporları

remax raporları

Konut sahiplerinin kiralama aşamasında en çok önem verdikleri hususlar arasında sorunsuz kiracı kriteri yer alıyor. Ancak bunun için ev sahiplerinin bazı konuları önceden bilmesi gerekiyor.

Evora Denizli 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Evora Denizli 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı.

Pera GYO 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı!

Pera GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Pera GYO 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı.

Ata GYO 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı.

Servet GYO 2016 yılı gayrimenkul değerleme raporları yayınlandı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO 2016 yılı gayrimenkul değerleme raporları yayınlandı.

Reysaş GYO gayrimenkullerinin değerleme raporlarını yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2016 yıl sonu değerlemelerini Emek Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırdı. İşte değerleme raporları..

Reysaş GYO 2016 yılı gayrimenkul ekspertiz raporlarını yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Reysaş GYO 2016 yılı gayrimenkul ekspertiz raporlarını yayınladı.

TOKİ'nin13 ilde zemin etüdü raporları hazırlama işi ihalesi bugün!

Balıkesir, Denizli, Edirne, Elazığ, Kayseri, Osmaniye, Sinop, Sivas, Bayburt, Giresun, Konya, Van ve Yozgat illerinde Zemin Etüdü Raporları Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'da gerçekleşecek.

Konya'daki yurt kazası davasında bilirkişi raporları kafa karıştırdı!

AĞUSTOS 2008’de Konya’nın Taşkent ilçesine bağlı Balcılar beldesinde kaçak bir yurt binası çöktü. Raporların tamamı birbirleri ile çelişti. Savcı son celsede, 11 sanıktan 7’si için berat 4’ü için ceza istedi. Son kararı mahkeme verecek.

TOKİ 7 ilde etüd raporları hazırlatılması hizmet alım işi ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 7 ilde zemin etüdü raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Halk GYO 2015 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2015 yıl sonu değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Martı GYO finansal raporlarının denetlenmesi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik Şirketi'ni seçti!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, finansal raporlarının denetlenmesi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Yürütmesi duran ÇED raporları yeniden faaliyete geçiyor!

Mahkemelerin yürütmesini durdurduğu ÇED raporları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 2009/7 sayılı genelgesiyle şirketler çıkarına yeniden yaşam buluyor.

ÇED raporlarına ilişkin 6 sorun meclise taşındı!

İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, başta Yüzülebilir Körfez Projesi olmak üzere ÇED raporlarına ilişkin sorunları meclise taşıdı. Altıok, sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya iletti.

remax raporları Haberi

remax raporları

RE/MAX Türkiye, bu önemli detaylara değiniyor ve kiralama öncesinde yapılması gereken tadilattan, semt rayiçlerine sadık kalınmasına kadar birçok öneride bulunuyor.


Evini kiraya vermek isteyen konut sahiplerinin önceden atması gereken adımlar ve kiralama sürecinde dikkat etmesi gereken noktalar şöyle sıralanıyor:


• Evinizi kiraya vermeden önce elden geçirmenizde fayda var. Çünkü ev kiralayacaklar evin temiz ve bakımlı olmasını tercih ediyorlar. Masraf yapıp tadilatla uğraşmak istemiyorlar. Ayrıca bakımsız bir ev daha ucuza kiralanırken, tadilat yapılması durumunda ise en az yüzde 20 daha fazla kiraya verilebiliyor.


• Ev istenen kira bedelinin bulunduğu semtteki rayiç bedellerle uyuşmasına dikkat edilmeli... Yoksa ev aylarca boş kalabiliyor. Bu nedenle kiraya çıkarılan ev için doğru bir fiyat belirlenmesi öneriliyor.


• Kirayı ödeyip ödeyemeyeceğinden emin olmak için kiracı adayının sürekli geliri hakkında bilgi...