06 / 05 / 2024

Remzi Demirci düğün

Remzi Demirci düğün

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci'nin oğlu Remzi Demirci dünya evine girdi. Düğün merasimine Demirci ve Kaya ailelerinin yakınları, sevenleri ve davetliler katıldı.

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Faktör Geri Dönüşüm Madencilik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Faktör Geri Dönüşüm Madencilik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Demirci tarafından kuruldu.

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyüpsultan'da imar barışına girmeyen yerlerde kentsel dönüşüm projeleri başlayacak. Belediye Başkanı Remzi Aydın, bölgedeki tüm sorunların giderileceğini söyledi.

Eyüpsultan'ın iki mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Eyüpsultan Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliği ile Yeşilpınar ve Akşemsettin mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi başlıyor. Belediye Başkanı Remzi Aydın, projenin yatay mimari de inşa edileceğini söyledi.

Tarihi Demirci Döner Lokantası, 3. havalimanında şube açıyor!

Orçun Ongun, 3. havalimanının yeme-içme merkezlerini işletecek olan TU'M ve IC Grubu ile Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın ikinci şubesini açmak için görüşmeler yapıyor…

KİPTAŞ, Eyüpsultan'da kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Yeşilpınar ve Akşemsettin mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını açıkladı. Aydın; "KİPTAŞ’ımız, Yeşilpınar ve Akşemsettin’de projelerinin tanıtımını başlatacak" şeklinde açıklama yaptı. 

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Remzi Aydın'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Tarihi Demirci Döner Lokantası’nı Caglayan Architects tasarladı!

Caglayan Architects'in tasarladığı “Tarihi Demirci Döner Lokantası” misafirlerine metropol yaşantısından uzak bir mola verdiriyor.

Caglayan Architects, Tarihi Demirci Döner Lokantası'nı tasarladı!

Mimar Umut Cem Çağlayan’ın kurucusu olduğu Caglayan Architects tarafından Tarihi Yarımada’nın nostaljik atmosferine uygun olarak “Tarihi Demirci Döner Lokantası” tasarlandı.

Eyüp Karadolap ve İslambey'de dönüşüm başlıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey ve Karadolap mahallelerinde yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi için TOKİ ile bir protokol imzaladı.

Alibeyköy'e kentsel dönüşüm piyangosu!

Alibeyköy, İslambey ve Karadolap Mahalleri kentsel dönüşüme kavuşturuluyor. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilerleyen günlerde TOKİ ile bir protokol imzalanacağını açıkladı.

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci'nin oğlu evlendi!

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci'nin oğlu Remzi Demirci dünya evine girdi. Düğün merasimine Demirci ve Kaya ailelerinin yakınları, sevenleri ve davetliler katıldı.

Remzi Demirci düğün Haberi

Remzi Demirci düğün

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci'nin oğlu Remzi Demirci dünya evine girdi. Remzi Demirci, Kaya ailesinin kızı Yasemin ile mutluluğa 'evet' dedi. Fatma- Vehbi Demirci çiftinin oğulları Remzi ile Fatma Kaya’nın kızı, Hulusi Kaya’nın kardeşi Yasemin’in düğün merasimleri Galaport Düğün ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Düğün merasimine Demirci ve Kaya ailelerinin yakınları, sevenleri ve davetliler katıldı. Düğünde misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi. Merhaba Gazetesi olarak Remzi ve Yasemin çiftine mutluluklar diler, Demirci ve Kaya ailelerini de tebrik ederiz.


Anadolu...