29 / 07 / 2024

Remzi Ergü kimdir

Remzi Ergü kimdir

Adana Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü kimdir? Remzi Ergü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Remzi Ergü, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Remzi Ergü...

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Ömer Bulut kimdir?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrıldı. Akabinden TOKİ Başkanlığı görevibe vekaleten Başkan Yardımcısı Ömer Bulut atandı. Peki, Ömer Bulut kimdir?

Emre Ergül kimdir?

Mim İnşaat'ın Avrupa CEO'su olarak inşaat sektöründe çalışmalarını yürüten 22 yıllık gazetecilik deneyimine sahip Emre Ergül kimdir?

Umut Murat Ergün kimdir?

Akyapı İnşaat’ın projelerinin satışında gösterdiği yüksek performans nedeniyle “Akyapı Pazarlama ve Satış Direktörlüğü” kurularak “Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü” olarak Umut Murat Ergün atandı..

Can Tamirci kimdir?

‘NSMH’ , ‘Teğet Mimarlık’ ve ‘Ergün Mimarlık’ ofisleri ile makro ölçekli projelerde proje ortaklıkları kuran Mimar Can Tamirci kimdir? Can Tamirci , hangi mimarlık firmasında hizmet veriyor?

Adana Şar'da tarihi yapılar restore ediliyor!

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Şar'daki tarihi eserlerin gün yüzüne çıkarılarak turizme kazandırılacağını söyledi. Ergü, beraberindeki ekiple birlikte Şar Ören Yeri'nde incelemelerde bulundu.

Adana Tufanbeyli kapalı semt pazarının temeli atıldı!

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde yapılacak kapalı semt pazarının temeli törenle atıldı. Açılışta konuşan Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, “İlçemizin önemli sorunlarından birinin çözümü için adım atmış bulunmaktayız" dedi.

Rifat Ergör kimdir?

Mimar Rifat Ergör kimdir? Rifat Ergör, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Rifat Ergör, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Rifat Ergör..

Remzi Ergü kimdir?

Adana Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü kimdir? Remzi Ergü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Remzi Ergü, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Remzi Ergü...

Ergül Akçiçek kimdir?

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek kimdir? Ergül Akçiçek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ergül Akçiçek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Ali Ergün kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Ali Ergün kimdir? Ali Ergün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Ergün, ne zamandan beri Kentsel Tasarım Müdürü?

Mehmet Ergün Turan kimdir?

TOKİ Başkanı ve Mühendis Mehmet Ergün Turan'ın, 2019 yerel seçimlerinde İstanbul İli Fatih İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Mehmet Ergün Turan kimdir?

Remzi Ergü kimdir Haberi

Remzi Ergü kimdir

Remzi Ergü kimdir?

Adana Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Remzi Ergü, 1971'de Tufanbeyli'de doğdu. İlkokul ve ortaokulu ilçede bitirdi. Liseyi Adana İmam Hatip Lisesi'nde yatılı olarak okudu. 


1989 yılında liseden mezun oldu ve aynı yıl ilk tercihi olan İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı.1993 yılında fakülteden mezun oldu. 1994 yılından itibaren Tufanbeyli'de serbest avukat olarak çalışmaya başladı.


Siyasete 1999 yılında MHP'den Tufanbeyli Belediye meclis üyesi olarak girdi. Ak Parti İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu'nda görev aldı.


Adana Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, evli ve 3 çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri..

İstiklal mahallesi Saimbeyli Cd. No: 27, 01640

Tufanbeyli Adana


e-Posta: 

[email protected]

Telefon: 

Tel: (0322) 781 8391

Faks: 

Fax :(0322) 781 88 75


http://www.tufanbeyli.bel.tr


Adana kentsel dönüşümü...