07 / 05 / 2024

Remzi Yüzbaşıgil sat yap

Remzi Yüzbaşıgil sat yap

Remzi Yüzbaşıgil, “İnşaat sektöründe sermaye ile hareket etme çok azaldı. Tabiri caizse artık yap-sat dönemi bitti, sat-yap dönemi başladı” dedi..

Rıfat Yüzbaşıgil: Ülke inşaatla büyüyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, meslekte 25. ile 40. yılını doldurmuş inşaat mühendisleri için Dedeman Otel'de plaket töreni düzenledi, Programın açılış konuşmasını Rıfat Yüzbaşıgil yaptı...

Rıfat Yüzbaşıgil: Ülke inşaat sektörüyle büyüyecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil, ülkemiz hızla gelişiyor ve buna bağlı olarak ihtiyaçları da hızla artıyor diyerek gelişimin ana eksenini 'inşaat' oluşturuyor dedi.

Rifat Yüzbaşıgil: Gelişen bir ülkede inşaat sektörü başroldedir!

İMO Konya Şubesi'nin geleneksel iftar etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İMO Konya Şubesi Başkanı Rifat Yüzbaşıgil, "Gelişen bir ülkede inşaat sektörü başroldedir" dedi.

Rifat Yüzbaşıgil: İnşaat sektörü kazalarda önde!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Rifat Yüzbaşıgil, meydana gelen iş kazalarının inşaat sektöründe daha fazla yaşandığını belirtti.

Remzi Yüzbaşıgil: İnşaatta sat yap dönemi başladı!

Remzi Yüzbaşıgil, “İnşaat sektöründe sermaye ile hareket etme çok azaldı. Tabiri caizse artık yap-sat dönemi bitti, sat-yap dönemi başladı” dedi..

Rıfat Yüzbaşıgil: İnşaat sektöründe büyüme yavaşladı!

Ortadoğu'da yaşanan iç savaş ve çatışmalar inşaat sektörüne de darbe vurdu,. İMO Konya Şube Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil, "inşaat sektörü, 2014 yılında 2013 yılında olduğu gibi bir büyüme gösteremedi.

Rıfat Yüzbaşıgil: Teknik bilgileri sürekli olarak güncellemek gerek!

Öğrencilerle bir araya gelen İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil inşaat mühendisinin görevinin sağlam ve yaşanabilir yapılar üretmesinin yanında ekonomi ile teknoloji arasında bir köprü kurmak olduğunu dile getirdi.

Rıfat Yüzbaşıgil: Zemine uygun yapılar yapılmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi tarafından düzenlenen basın toplantısında konuşan oda başkanı Rıfat Yüzbaşıgil, "15 yıl önce Başta Gölcük ve İzmit olmak üzere İstanbul'dan Sakarya'ya, Yalova'dan Bolu'ya oldukça geniş bir bölge depremi yaşadı''dedi.

Rıfat Yüzbaşıgil: İnşaat sektöründe geçen yıla göre yüzde 15 büyüme var!

İnşaat sektörü ile ilgili değerlendirmede bulunan Konya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil "sektörde geçen yıla göre yüzde 15'lik bir büyüme var" şeklinde konuştu.

Lavinya Marmara Büyükçekmece satılık daire!

İçerisinde; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kamelyalar, otopark gibi sosyal olanakların yer aldığı Lavinya Marmara Büyükçekmece satılık daire fiyatları 398 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Kurtköy W Roof satış ofisi!

Kurtköy W Roof satış ofisi iletişim bilgisi ve açık adresi haberimizin içerisinde yer alıyor. Kurtköy W Roof projesinde konutların 2015 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Bakırköy İncirli Konakları satılık daire!

Gültaş İnşaat projesi olan ve İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de inşa edilen Bakırköy İncirli Konakları satılık daire fiyatlarını haberimizde bulabilirsiniz.Bakırköy İncirli Konakları satılık daire fiyatları 325 bin dolardan başlıyor.

Kartal Deniz Yıldızı satış fiyatları!

Kartal Deniz Yıldızı satış fiyatlarına haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Deniz Yıldızı Kartal projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal'da inşa ediliyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler mevcut...

Remzi Yüzbaşıgil sat yap Haberi

Remzi Yüzbaşıgil sat yap

Genç Kuşak yazı dizimizin bu haftaki konuğu Yüzbaşıgil İnşaat ve Yapı Grup’un genç yöneticisi Remzi Yüzbaşıgil oldu. Bir süre farklı sektörlerde çalışarak ticareti öğrenen Remzi Yüzbaşıgil, daha sonra abisi Mehmet Yüzbaşıgil ile ortak olarak kendi işini yürütmeye başlamış. Babaları ve iki kardeş olarak inşaat sektöründe hizmet verdiklerini belirten Remzi Yüzbaşıgil, “Biz yapı malzemesi satıcıları olarak müteahhitlere finansörlük yapıyoruz. Birçok müteahhit sıcak para vermiyor hizmet karşılığı daire veriyor. İnşaat sektöründe genel bir sorun oldu bu durum. Artık yap-sat dönemi bitti, sat-yap dönemi başladı” diyor…


REMZİ YÜZBAŞIGİL KİMDİR?


1988 yılında Konya’da dünyaya geldim. Aslen Konya’nın yerlisiyiz. İşletme bölümü mezunuyum. 2010 yılında askerden geldikten sonra ticarete başladım. Yüzbaşıgil İnşaat ve Yapı Grup’da ağabeyim ve babamla birlikte faaliyet gösteriyoruz. Evliyim ve 1 kız çocuk babasıyım.


Yüzbaşıgil...