17 / 05 / 2024

Ren Zhiqiang kimdir

Ren Zhiqiang kimdir

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in Kovid-19 salgınıyla ilgili tutumunu eleştiren emlak milyarderi Ren Zhiqiang, yolsuzluk suçlamalarından yargılandığı davada 18 yıl hapis cezası aldı. 

Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir?

Garanti BBVA bankasının bağımsız yönetim kurulu üyesi Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir? İşte ayrıntılar...

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Habip Arıkan kimdir?

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Mimar İren Elçisoy kimdir?

Mimar İren Elçisoy kimdir? İren Elçisoy daha önce hangi görevler bulunmuştur? İşte İren Elçisoy'un biyografisi...

Çinli emlak milyarderi Ren Zhiqiang'e 18 yıl hapis!

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in Kovid-19 salgınıyla ilgili tutumunu eleştiren emlak milyarderi Ren Zhiqiang, yolsuzluk suçlamalarından yargılandığı davada 18 yıl hapis cezası aldı. 

Bünyamin Demir kimdir?

Bünyamin Demir'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Güngören İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Bünyamin Demir kimdir? Bünyamin Demir bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Selahattin Gürkan kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen ve hali hazırda Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Selahattin Gürkan kimdir?

Hande Kalender kimdir?

Lisans eğitimi sırasında dahil olduğu anonim. ekibinin bir parçası olmayı sürdüren Mimar Hande Kalender kimdir? Hande Kalender, hangi işlerde görev aldı? İşte Hande Kalender..

Aslı Şener kimdir?

2010’da anonim.istanbul’un kuruluşunda yer alan ve halen anonim. ekibinin bir üyesi olarak profesyonel çalışmalarını sürdüren Mimar Aslı Şener kimdir? Aslı Şener bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Ali Türen kimdir?

İnşaat Mühendisi Ali Türen, CHP Trabzon Milletvekili Adayı oldu. Peki, Ali Türen kimdir? Ali Türen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ali Türen...

Hüseyin Saraç kimdir?

Konya Kızılören Belediye Başlanı Hüseyin Saraç kimdir? Hüseyin Saraç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Saraç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Saraç...

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Adnan Bali kimdir?

15 Nisan 2011 tarihinden bu yana TSKB Yönetim Kurulu Üyeliğini ve 21 Nisan 2011 tarihinden itibaren de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Adnan Bali kimdir?

Ren Zhiqiang kimdir Haberi

Ren Zhiqiang kimdir

Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının başladığı Çin’de, emlak kralı Ren Zhiqiang, Devlet Başkanı Şi Cinping’e salgın sürecini iyi yönetemediği sebebiyle yaptığı sert eleştirilerle gündeme oturmuştu.

Sözcü'de yer alan habere göre; Çin liderini eleştiren bir makale yazan Zhiqiang, kamu fonlarından yaklaşık 110.6 milyon yuan (124 milyon TL) zimmete geçirme suçuyla 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Pekin mahkemesi Zhiqiang´i 18 yıl hapis ve 4.2 milyon yuan (4.7 milyon TL) para cezasına çarptırdı. Yerel basına yansıyan haberlerde, Zhiqiang’in işlediği suçları itiraf ettiği ve “Rüşvet aldım, devleti zarara uğrattım. Pişmanım” dediği...