30 / 04 / 2024

renk uzmanı Polisan Boya

renk uzmanı Polisan Boya

Polisan Boya; kişilere ve renk seçimi gerektiren sektörlere çözüm ortaklığı sunan, renk danışmanları yetiştiren “Colourfit” markasının kurucusu Oya Komar ile yeni bir işbirliğine imza atıyor...

İşte Türkiye’nin 2017 renk haritası!

Polisan Kansai, Polisan Boya Renk Şifresi Danışmanı Zeynep Tarhan Muslu'nun katkılarıyla Türkiye’nin renk haritasını ortaya çıkardı.

Polisan, Türkiye’nin renk haritası çıkardı!

Türkiye’nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, 7 bini aşkın satış noktasından elde ettiği veriler çerçevesinde 2015 yılında en çok tercih edilen renkler ile bölge bölge daha çok hangi renklerin kullanıldığını çıkardı.

Dekorasyonda 2015 yılının trend rengi hangisi?

Marsala rengi ile dekorasyon 2015 yılının trend rengi Marsala oldu. Renk uzmanı Pantone 2015 yılının favori rengini,Sicilya'da üretilen kırmızı-kahverengi tonlarında bir şarap olan Marsala şarabının rengini yılın rengi olarak ilan etti..

Polisan'ın hedefi dünya markası olmak!

Yüzde 20'yi aşkın pazar payı ile dekoratif boya alanındaki liderliklerini korumayı amaçladıklarını belirten Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi, yalıtım pazarında da lider olma hedeflerinin bulunduğunu söyledi.

Filli Boya ile geleceğin renk ve trendleri belirlendi!

Yarım yüzyıldır Dünya çapında faaliyet gösteren Intercolor (Ulusalararası Renk Komisyonu-ICC) çatısı altında bulunan 13 ülkenin 30 temsilcisi, 2016-17 yıllarının renk ve trendlerini belirlemek için İstanbul’a geldi.

Uzman Makine Gözenekli Hafif Beton santrali kurdu!

Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Uzman Makine, önceki gün 3 yıllık bir çalışmanın ürünü olan Gözenekli Hafif Beton santralini tanıttı. Santral Türkiye'de bir ilk olma özelliğine sahip..

Polisan Holding'in acı günü! Dina Mizrahi vefat etti!

Polisan Holding'in Ceo'su Sayın Erol Mizrahi'nin çok değerli annesi Dina Mizrahi vefat etti. Merhumun cenaze merasimi bugün saat 13:00'te Hasköy Çıksalın Mezarlığı'nda icra edilecektir.

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek!

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 6 Aralık-25 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar Ağaoğlu bünyesinde istihdam edilecek

Renk Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özdemir Öz, Muharrem Şimşek tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Kasım'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uzman yardımcısı alacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uzman yardımcısı alacak. Adayların 1 Ocak 2014 itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. KPSS puan türleri itibarıyla belirlenen taban puanlarını da almış olmaları şartı aranacak.

Polisan Paintİstanbul 2014'e katıldı!

Paintİstanbul 2014 Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi başladı. Polisan, 250’yi aşkın Polisan markalı ürün çeşidi ve dekoratif boya pazarında sektörün en geniş ürün yelpazesine sahip ürünleri ile fuarda yer aldı.

Uzman Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağlar Gülçiçeği tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim'de Ümraniye, Tantavi Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Hava oyunları festivali, Fethiye turizmine renk katacak!

Hava oyunları festivali, Fethiye turizmine renk katacak. Muğla'nın Fethiye ilçesinde 21-25 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 15. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali, yaklaşık 40 ülkeden 500 sporcuya ev sahipliği yapacak.

renk uzmanı Polisan Boya Haberi

renk uzmanı Polisan Boya

Polisan Boya; kişilere ve renk seçimi gerektiren sektörlere çözüm ortaklığı sunan, renk danışmanları yetiştiren “Colourfit” markasının kurucusu Oya Komar ile yeni bir işbirliğine imza atıyor. Sanatsal alanda sürdürdüğü çalışmalarla rakiplerinden farklılaşan Polisan, ev kozmetiği konusundaki uzmanlığını, renk uzmanı Oya Komar sayesinde daha da güçlendirerek, tüketicilere doğru renk kullanımı konusunda bilgi ve tavsiyeler sunacak.


Türkiye boya pazarının güçlü oyuncularından Polisan Boya, renk danışmanı ve eğitmeni Oya Komar ile renklerin ahenk içinde kullanıldığı çok çekici mekanlara imza atacak. Polisan Boya’nın 2014 yılı kartela renkleri Oya Komar tarafından hazırlanan renklerin kullanımına dair teknik bilgiler ve önerilerden ilham alınarak hazırlanıyor. Çeşitli renk kullanımı önerileriyle kullanılacak dekorasyon görselleri tüketiciye, hem renk seçimleri hem dekorasyon konularında yeni fikirler Polisan Home Cosmetics ile aynı bakış açısına sahip...