04 / 05 / 2024

Uzman Makine Gözenekli Hafif Beton santrali kurdu!

Uzman Makine Gözenekli Hafif Beton santrali kurdu!

Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Uzman Makine, önceki gün 3 yıllık bir çalışmanın ürünü olan Gözenekli Hafif Beton santralini tanıttı. Santral Türkiye'de bir ilk olma özelliğine sahip..



Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Uzman Makine, önceki gün 3 yıllık bir çalışmanın ürünü olan Gözenekli Hafif Beton santralini tanıttı. Türkiye'de bir ilk olan makinenin patentinin tamamen kendilerine ait olduğunu belirten Por Beton'un sahibi Mehmet Özcan, bu makineyle yeni nesil beton olarak gösterilen gözenekli hafif betonun üretimine geçtiklerini söyledi. Özcan, "Gözenekli hafif beton, ses ve ısı geçirmez özelliğinin yanı sıra hem çok hafif hem de yanmaz" dedi. Uzman Makine A.Ş.'nin sahibi Tufan Manarga da, "Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. İnşaat firmaları, bundan böyle betonlarını iş yaptıkları yerde hazırlayacak ve büyük bir yükümlülükten kurtulacak" diye konuştu.

Üretim tesisinde yapılan tanıtıma Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Özel ve çok sayıda iş adamı katıldı.



Yeni Asır


Geri Dön