16 / 05 / 2024

Renova Point adres

Renova Point adres

Renova Point Group Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 210 bin TL sermaye bedeli  ile Doğan Elgörmüş, Ömer Gençoğlu ve Selçuk Cengiz tarafından kuruldu.

Renova Point Group Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renova Point Group Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 210 bin TL sermaye bedeli  ile Doğan Elgörmüş, Ömer Gençoğlu ve Selçuk Cengiz tarafından kuruldu.

İzmir Point Bornova projesi 2015'te teslim edilecek!

55 bin metrekare üzerinde 170'den fazla kiralanabilir alanı bulanan ve birçok ilki bünyesinde banndıran Point Bornova'da kiralama ve yönetim süreçleri tüm hızıyla devam ediyor. Projenin 2015 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...

Point Bornova AVM 550 milyon dolar yatırım bedeline sahip!

Türkiye'nin ilk üstü acılıp-kapanabilen, nefes alan alışveriş merkezi Point Bornova, yerli markaların yanı sıra dünyaca ünlü marka karmasını İzmirliler ile buluşturuyor. Proje, Kavuklar Gayrimenkul imzası taşıyor...

Türkiye'nin ilk üstü açılıp-kapanabilen AVM'si: Point Bornova!

Türkiye'nin ilk üstü açılıp-kapanabilen, nefes alan alışveriş merkezi Point Bornova, yerli markaların yanı sıra dünyaca ünlü marka karmasını İzmirlilerle buluşturuyor. AVM'de 170'den fazla marka yer alıyor..

Point Bornova kiralama süreçleri devam ediyor!

Türkiye'nin ilk üstü açılıp-kapanabilen, nefes alan alışveriş merkezi Point Bornova, yerli markaların yanı sıra dünyaca ünlü marka karmasını İzmirlilerle buluşturuyor. 55 bin metrekarede 170'den fazla kiralanabilir alanı bulunuyor.

Horizon Point Bodrum Evleri'nde akıllı ev sistemleri!

Bodrum’un merkezinde konumlandırılan Horizon Point Bodrum Evleri, sunduğu akıllı ev sistemleri teknolojileri ve ayrıcalıkları ile kişilere daha konforlu bir yaşamın kapılarını açıyor.Evdeki rutin işleri sizin yerinize bir başkası yapsa nasıl olurdu?

Aqar Point Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aqar Point Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yaser Waez, Hamza Alsataf, Abdalfatah Alsataf tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu.

Lüks yaşamın yeni adresi: Horizon Point Bodrum Evleri!

Point inşaat tarafından Türkiye'nin en gözde tatil bölgesi Bodrum'da hayata geçirilen Horizon Point Bodrum, sofistike ve modem yaşam tarzını benimseyenlere lüks yaşamın kapılarını açıyor.

Horizon Point Bodrum Evleri'nde şehrin kalabalığından uzaklaşıyorsunuz!

Point İnşaat imzalı Horizon Point Bodrum evleri, özel mimarisi ve ayrıcalıklarıyla kişilere otel konforunda yaşam sunuyor. Şehrin kalabalığından uzaklaşmak, Bodrum’un eşsiz doğasıyla buluşmak isteyenler Horizon Point Bodrum ile tanışıyor.

Bodrum Horizon Point Evleri lüks yaşamın adresi!

Bodrum’un merkezinde Point İnşaat imzalı Horizon Point Bodrum evleri, özel mimarisi ve ayrıcalıklarıyla kişilere otel konforunda yaşam sunuyor. Proje, 4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.

Güneşli Metro Point projesinde fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Basın Ekspres Yolu'na 3 dakika uzaklıkta, Havaalanına 10 dakika mesafede olan Metro Point Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede fiyatlar 355 bin liradan başlıyor...

Point Bornova'da son 56 daire!

Kavuklar Gayrimenkul Gelişiştirme'nin hayata geçirdiği Point Bornova'da en zorlu etap geride bırakıldı. 50 katlı, 200 metre yükseklikteki İzmir'in en büyük karma projesi, planlandığı gibi 2015'in son çeyreğinde teslim edilecek.

Point Bornova 2015'te teslim edilecek!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin hayata geçirdiği Point Bornova'da en zorlu etap geride bırakıldı. 50 katlı, 200 metre yükseklikteki İzmir'in en büyük karma projesi, planlandığı gibi 2015'in son çeyreğinde teslim edilecek.

Renova Point adres Haberi

Renova Point adres

Renova Point Group Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 210 bin TL sermaye bedeli  ile Doğan Elgörmüş, Ömer Gençoğlu ve Selçuk Cengiz tarafından kuruldu.

Renova Point Group Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
MİMARLIK MÜHENDİSLİK Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile...