09 / 05 / 2024

Renovia İstanbul lansman

Renovia İstanbul lansman

Kadıköy’ün en değerli projeleri arasında yer alan Renovia İstanbul projesi lanse ediliyor. 17 Nisan' da saat 19.00'da yapılacak olan lansman Çırağan Sarayı' nda gerçekleştirilecek.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün gerçekleştirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 

Akros İstanbul lansman fiyatları!

Akros İstanbul lansman fiyatları kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor. Projede konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor...

3. İstanbul projesi görücüye çıkıyor!

Havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü gibi bölgesinin kaderini değiştirecek proje 3. İSTANBUL, düzenlenecek basın toplantısı ile lansmana çıkacak. 3. İSTANBUL Lansmanı 15 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Motto İstanbul'da satışlar başladı!

İstanbul’un hızlı gelişen bölgesi Güneşli’de hayata geçirilen Motto İstanbul, lansman öncesi indirim fırsatlarıyla yatırımcılarını bekliyor.

Gül Proje Express lansmanı 28 Eylül'de!

Türkiye’nin köklü inşaat şirketlerinden Gül Proje’nin, İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki en önemli lokasyolardan biri olan Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçireceği ‘Gül Proje Express’ projesinin basın lansmanı 28 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Büyükyalı İstanbul'un lansmanı 22 Eylül'de!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Kazlıçeşme’de, “insan” ve “iyi yaşam” kavramlarını odağa alarak hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinin lansmanı, 22 Eylül Perşembe günü, Büyükyalı satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Yeni Nesil Eyüp lansman satışına çıktı!

İnşaat sektörünün köklü şirketlerinden Ortadoğu Grup, İstanbul’un kentsel dönüşümde en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Eyüp’te inşaatı devam eden Yeni Nesil Eyüp projesinde lansman satışını başlattı..

Yeni Nesil Eyüp lansman satışına başladı!

İnşaat sektörünün köklü şirketlerinden Ortadoğu Grup, İstanbul’un kentsel dönüşümde en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Eyüp’te inşaatı devam eden Yeni Nesil Eyüp projesinde lansman satışını başlattı.

Yeni Nesil Eyüp'ten lansman fırsatı!

Ortadoğu Grup’un Yeni Nesil Eyüp projesinde lansmana özel, peşin ödemelerde yüzde 8 lansman indirimine ilave yüzde 12 peşin indirimi uygulanıyor. İstanbul’un merkezi noktalarına ulaşım kolaylığı ve yanı başındaki metro istasyonu ile dikkat çeken projede, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor..

DKY Ada lansman öncesi fiyatları!

DKY Ada lansman öncesi fiyatları 2+1 dairelerde 334 bin liradan başlıyor. İstanbul Anadolu yakası Kartal Esentepe'de yükselen projede 740 adet konut bulunuyor.

Karat 34 lansman fiyatları!

Karat 34 lansman fiyatları 229 bin liradan başlangıç gösteriliyor. İstanbul Yenibosna'da yükselen Karat 34 projesinde dairelerin Temmuz 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor...

Renovia İstanbul lansman Haberi

Renovia İstanbul lansman

İnşaat sektörünün güçlü kuruluşlarından Vartaş Group ve dünyada bir çok projeye imzasını atan Almanya merkezli Stern Gayrimenkul ortaklığının Renovia İstanbul projesi görücüye çıkıyor.


Kadıköy’ün en değerli projeleri arasında yer alan Renovia İstanbul’un, düzenlenecek lansmanı 17 Nisan'da yapılacak. Toplantı, Çırağan Sarayı'nda saat 19.00'da...