02 / 05 / 2024

renovia istanbul teslim tarihi

renovia istanbul teslim tarihi

İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Renovia İstanbul projesinin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 173 bin 600 metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Renovia'da metrekaresi 5 bin 500 TL!

Renovia projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.Renovia İstanbul projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL' den başlıyor.

Renovia İstanbul'da metrekaresi 5 bin 500 TL!

Kadıköy'de inşa edilen Renovia İstanbul projesinde dairelerin metrekare birim fiyatları 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.Proje 2016 yılının son çeyreğinde teslim edilecek.Renovia İstanbul projesinde 1+1 daire büyüklükleri 68 metrekareden başlıyor.

Onur Park Life İstanbul teslim için gün sayıyor!

Esenyurt'ta 50 dönüm alanda 3 etap halinde hayata geçirilen ve depremlere dayanıklı özelliği ile dikkat çeken Onur ParkLife İstanbul teslim için gün sayıyor...

Gaziosmanpaşa Misal İstanbul teslim tarihi!

Ahes Misal İstanbul projesi Süleyman Ekşi İnşaat imzası taşıyor. Gaziosmanpaşa Misal İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Lens İstanbul teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Lens İstanbul teslim tarihi 2018 yılının Eylül ayı olarak belirtiliyor. Proje 1.162 daire ve 82 adet mağazadan meydana geliyor. 

Motto İstanbul teslim için gün sayıyor!

İkitelli ve Başakşehir bölgelerinde, Başakşehir Konakları, Kayacity gibi onlarca markalı konut projesine imza atan Celaloğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, Motto İstanbul'da da çok yakında teslimlere başlayacak.

Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. İşte Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi...

Egeyapı Kordon İstanbul teslim tarihi!

Egeyapı Kordon İstanbul teslim tarihi Haziran 2020 yılı olarak belirtiliyor. Kordon İstanbul projesinde fiyatlar 623 bin TL'den başlıyor...

Büyükçekmece Avenue İstanbul teslim tarihi!

Büyükçekmece Avenue İstanbul teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Avenue İstanbul projesinde 436 konut olacak...

Seyrantepe Avangart İstanbul teslim tarihi!

Seyrantepe Avangart İstanbul teslim tarihi Eylül 2019 olarak belirtiliyor. Avangart İstanbul projesinde fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane Kordon İstanbul teslim tarihi!

Kağıthane Kordon İstanbul teslim tarihi Nisan 2019 yılı olarak belirtiliyor. Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Üçüncü İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından oluşuyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Asaf 3.İstanbul teslim tarihi!

3.İstanbul projesi 1.272 daire, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana geliyor. İşte Asaf 3.İstanbul teslim tarihi...

Başakşehir 3. İstanbul teslim bilgisi!

116 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen 3. İstanbul projesinde fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor. Projede Asaf İş Adi Ortaklığı imzası taşıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi 2018 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor. Proje 760 daire, 190 rezidans, ofis ve dükkanlardan meydana geliyor.

renovia istanbul teslim tarihi Haberi

renovia istanbul teslim tarihi

İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Renovia İstanbul projesi Vartaş A.Ş ve Stern  Immobilien AG imzası taşıyor.


29 bin 600 metrekarelik bir arsa alanı üzerine inşa edilen Renovia İstanbul projesinin peyzaj alanı için ayrılan kısım ise 8 bin metrekare.


1.100 adet dairenin bulunduğu proje, 173 bin 600 metrekarelik bir inşaat alanına sahip. Renovia İstanbul'un mimarisinde ise Tabanlıoğlu Mimarlık yer alıyor.



Toplamda 4.400 metrekarelik bir ticari alana sahp olan Renovia İstanbul kapsamındaki dairelerin alanları 48 metrekareden başlayarak artıyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşan projede özel büyüklükteki daireler de mevcut. 


2016 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi hedeflenen projenin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.


Kadıköy Renovia İstanbul adres:

Örnek Mahallesi,...