29 / 04 / 2024

Renxmatik sistemleri

Renxmatik sistemleri

Filli Boya, Renxmatik sistemi ile yeni bir dönemi başlatıyor. Fiili Boya Renxmatik Sistemi'nin insan gözünün algılayabildiği tüm renkleri eksiksiz ve kesin olarak tanımlayabildiğini belirtti.

Ukhas Mimari Cephe Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ukhas Mimari Cephe Sistemleri Anonim Şirketi, Uğur Kilerci tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak 2015 tarihinde Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Haramidere Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Akıllı Ev Sistemleri Eğitimi 31 Ocak'ta!

SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Sistemleri 2015 yılı boyunca ayda bir kez “Akıllı Ev Sistemleri” üzerine eğitimler düzenleme kararı aldı. Akıllı Ev Sistemleri Eğitimi 31 Ocak'ta başlıyor.

İnka İskele Sistemleri Nakliye İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka İskele Sistemleri Nakliye İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Peksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Sultanbeyli, Turgutreis Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

Akıllı ulaşım sistemleri için fakülte mi kurulacak?

Lütfi Elvan: "Akıllı ulaşım sistemleri konusunda Türkiye'de 4 yıllık eğitim programı bulunmuyor. Yükseköğretim Kurulumuzla görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah akıllı ulaşım sistemlerine yönelik yeni bölümler açmayı hedefliyoruz" dedi.

Denge Yapı Sistemleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Yapı Sistemleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersal Eskiköy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta uzla, İstasyon Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi'nde kuruldu.

Özfen İnşaat Dekorasyon İskele Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özfen İnşaat Dekorasyon İskele Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mevlüt Özdemir, Ümit Fener, Tolga Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta kuruldu.

Teknovalf Enerji Kontrol Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teknovalf Enerji Kontrol Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Albayrak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Aralık'ta Pendik, Kurtköy'de kuruldu.

Özdemir Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta Sultanbeyli, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Urtim Kalıp ve İskele Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Urtim Kalıp ve İskele Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi, Serdar Urfalılar Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta kuruldu.

Alumintech Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alumintech Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Kaleci, Soner Dilek, Cenk Ballı, Ramazan Murat Göktaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta kuruldu.

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oktay Taşçı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu.

Arme Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arme Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Anonim Şirketi, Serkan Savaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Pendik, Ramazanoğlu Mahallesi, Mimarsinan Caddesi'nde kuruldu.

Boğaziçi Alüminyum ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Alüminyum ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rıdvan Kün tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mermerciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Renxmatik sistemleri Haberi

Renxmatik sistemleri

Fiili Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun, kişiye özel ve sınırsız renk ürettiklerini kaydetti. Enxmatik sistemi ile bir kumaş, kağıt, perde ya da favori bir eşyanın renginin iki saniye içind elde edilebileceğine dikkat çeken Uzun, "Mimarlar, tasarımcüar, boya ustaları ve yaşam alanlarının dekorasyonuna, renklerine özen gösteren herkes bu sistem sayesinde mekanlarda renk kullanım seçeneklerini artırarak özgün yaşam alanları oluşturab iliyor" dedi. 




Fiili Boya'nın trend yaratacak yeni renk tonlarını deneyen kullanıcıların, Renxmatik ile daha farklı renk seçimleri yapabileceğini kaydeden Selda Uzun, "Hazır renk kartelalarından renk seçmenin yanı sıra, kişiye özel beğenilere de imkan tanıyan Renxmatik sistemi, yeni renk tonlarında renk kullanımını teşvik ederek yaşam alanlarına ilham verecek" diye konuştu. Remonatik'in dekorasyona dair kişisel zevklerin ayrımından esinlenerek hayata geçirildiğini...