17 / 05 / 2024

Res Group Sarıyer

Res Group Sarıyer

Res Group Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi, Hazem Yusuf Mohamed Abdulkarım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 10 milyon 500 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Sarıyer Reşitpaşa Mahallesi' nde kuruldu.

Panaroma Life Sarıyer'de yasam başladı!

Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de insa edilen Panaroma Life'ta temmuz ayında yasam başladı.Kılıcoglu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, projede konutların yüzde 90'ının satıldığını söyledi.

Sarıyer Panorama Life'ın yüzde 90'ının satışı tamamlandı!

Türkiye'nin köklü gruplarından Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panorama Life'ta yaşam başladı.

Sarıyer Panaroma Life'da yaşam başladı!

Türkiye’nin köklü gruplarından Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer’de inşa edilen Panaroma Life’ta Temmuz ayında yaşam başladı.

Res Group Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Res Group Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi, Hazem Yusuf Mohamed Abdulkarım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 10 milyon 500 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Sarıyer Reşitpaşa Mahallesi' nde kuruldu.

Sarıyer Panorama Life'ta 280 bin TL'den başlıyor!

Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul, Sarıyer’de inşa edilen Panorama Life’ın yüzde 70’inin satıldığını açıkladı. 4 ay sonra teslim edilmesi planlanan proje 50 milyon lira maliyetle inşa ediliyor.

Sarıyer Panorama Life Evleri'nde 280 bin TL'ye ev!

Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Life'ta teslimlerin dört ay sonra yapılması planlanıyor. Projede dairelerin başlangıç fiyatı 280 bin TL olarak belirlendi..

Ege Yapı Group Sarıyer'de dönüşüme başlıyor!

Ege Yapı Group, karma proje konseptini Kağıthane ve Yedikule'ye taşıyacak. Şirket, Ataşehir ve Sarıyer'de ise kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalarına devam ediyor. Ege Yapı Group, 2015 yılında farklı konseptler planladıklarını belirtti.

Ege Yapı Sarıyer kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Egeyapı Ege Yapı Group'un patronu İnanç kabadayı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Sarıyer ve Ataşehir’de toplam 2 bin konutluk da kentsel dönüşüm yapacaklarını ve halk sahipleri ile yüzde 60 oranında anlaştıklarını söylemişti.

2014'te Sarıyer'de 3 yeni proje satışa çıkacak!

Köşkler, çeşmeler, müzeler, yalılar ve saraylardan oluşan Sarıyer'de 2014 yılında 3 yeni proje satışa çıkacak. 2014'te Sarıyer'de Egeyapı Group, İnanlar İnşaat ve Maritza İnşaat'ı göreceğiz...

Sarıyer Foresta Evleri'nde 360 bin liraya!

Sarıyer Evleri"nin yanı başında inşa edilen Foresta Evleri"nin satışları başladı. Foresta Sarıyer Evleri projesinde 93 metrekarelik 2+1 dairelerin fiyatları 360 bin liradan başlıyor

Gravür Park Orman Evleri Sarıyer'de 520 bin TL'ye!

Gravür İnşaat'ın hayat verdiği Gravürpark Sarıyer projesinde minimum ev fiyatı 520 bin lira olarak belirlendi. Projede özel bahçe ve teras katları yer alıyor

Sarıyer Konakları'nda 650 bin dolara! 36 ay sıfır faizle!

Konutların hemen teslim edildiği Sarıyer Konakları projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 650 bin dolar ile 750 bin dolar arasında değişiyor

Sarıyer Park Evleri"nde 900 bin TL"ye!

Propa İnşaat tarafından yapılan Sarıyer Park Evleri"nde satışı süren 3 adet daire kaldı. 200 ila 210 metrekarelik 3+1 dairelerin fiyatları 900 bin lira ila 950 bin lira satılıyor

Res Group Sarıyer Haberi

Res Group Sarıyer

Res Group Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi, Hazem Yusuf Mohamed Abdulkarım tarafından 10 milyon 500 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Sarıyer'de kuruldu.


Res Group Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yürürlükteki mevzuata uygun olarak, her türlü gayrimenkul alımı, satımı, pazarlaması, kiralanması, kiraya verilmesi, yönetim, işletme ve bunlarla ilgili danışmanlık verilmesi; 2- Şirketin maksat ve konuları ile ilgili olarak yapacağı yurt içi ve yurt dışı pazarlama çalışmaları için yurt içinden veya yurt dışından mümessillikler ve distribütörlükler ile mutemetlikler kabul etmek; Şirket bu amacını gerçekleşmesi için amacı çerçevesi içinde bütün hakları iktisap ve borçları iltizam edebilir. Bu kapsamda; a) Şirket konusu ile ilgili her türlü ticari tasarrufta bulunabilir. b) Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili her türlü malzeme ve makineleri...