02 / 05 / 2024

Resa Yapı Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Resa Yapı Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Resa Yapı Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Rıza Erayman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi'nde kuruldu.

Aksaray-Ulukışla-Yenice Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı'nın ihalesi yapıldı!

"Aksaray-Ulukışla-Yenice Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı İnşaatı ile Elektromekanik Sistemlerinin Temini ve Yapım İşi"nin yaklaşık Değeri 16 milyar 338 milyon 146 bin 708 TL olarak belirlendi.

Resaş Yapı Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Resaş Yapı Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Çatalca Şubesi bugün Çatalca'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Bozyel tarafından açıldı.

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadur Punar ve Faruk Çelik ortaklığında kuruldu.

Mekaform Mühendislik Elektromekanik Enerji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekaform Mühendislik Elektromekanik Enerji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Sağsöz tarafından kuruldu. 

Gebze metrosunun danışmanlık ihalesi yapıldı!

Daha önce Gebze Metro Hattı'nın yapımı için ön yeterlilik ihalesini yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hattın yapımında inşaat ve elektromekanik işler kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmetini üstlenecek firmayı belirmek üzere bir ön yeterlilik ihalesi düzenledi. 

İzmit Sekapark-Otogar tramvay inşaatı ön yeterlilik ihalesi yapıldı!

KOCAELİ-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından İzmit Sekapark-Otogar arası tramvay hattı inşaat ve elektromekanik işleri danışmanlık hizmeti ön yeterlik ihalesi yapıldı.

Resa Yapı Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Resa Yapı Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Rıza Erayman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi'nde kuruldu.

Yapı-Tek, HES'ler için hidrolik türbin ve elektromekanik ekipman üretecek!

Bünyelerindeki Marbeyaz firmasının HES'ler için hidrolik türbin ve elektromekanik ekipman üretimi gerçekleştireceğini belirten Yapı-Tek Grup CEO'su Günay Köse, türbin imalatı projeleri için yaklaşık 25 milyon euro bütçe ayırdıklarını açıkladı....

Üsküdar Metrosu'nun elektromekanik ihalesi bugün yapılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu yakasına ikinci metro inşaatı için ihaleye çıkıyor. Üsküdar-Ümraniye-çekmeköy-Sancaktepe Metrosu inşaatı ve elektromekanik işleri, dünya çapında ihale edilecek

Kartal-Kadıköy metrosu test sürüşü 15 Mayıs'ta yapılacak!

İnşaat çalışmaları 2008'den bu yana süren Kadıköy-Kartal metrosunda sona gelindi. Ray döşeme ve elektromekanik işleri tamamlanmak üzere olan hattın test sürüşü ise 15 Mayıs'ta yapılacak

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

Resa Yapı Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Resa Yapı Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Resa Yapı Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Rıza Erayman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu. 


Resa Yapı Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.     Yurt içinde ve yurtdışında her türlü inşaat, Elektrik, Elektronik, Mekanik, Endüstriyel Tesis, Raylı sistem Sivil ve Askeri projelere ait, a.      İnşaat, Elektrik, Elektronik ve mekanik sistemlerin Mühendislik, müşavirlik, proje ve Koordinasyon ve taahhüt işlerini yapmak, yaptırmak, ihalelere girmek almak devretmek, b.     İnşaat, Elektrik, Elektronik ve mekanik sistemlerin projelendirilmesi, malzeme temini ve montajı alımı, satımı, ithali, ihracı siparişi, üretimi için gerekli her türlü ekipman ve tesislerin kurulması ve işletmesi ve yine inşaat, Elektrik, Elektronik ve Mekanik sistemlerde tasarım imalatı, pazarlaması ve mevcut sistemlerin bakım...