27 / 04 / 2024

Reşat Kasap kimdir

Reşat Kasap kimdir

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, iki yıllık çalışmalarını değerlendirdiği toplantısında mega projeler üzerinde durdu. Kasap, 2015 yılında alt yapı hizmeti için 45 milyon TL harcama yaptıklarının altını çizdi.

Rize'de çarpık kentleşme bitirilecek!

Rize Belediyesi tarafından mahalle muhtarlarının halka daha iyi hizmet verilebilmesini sağlamak amacıyla yaptırılan 10 adet muhtarlık ofisi Rize Valisi ve Rize Belediye Başkanının katılımıyla törenle hizmete açıldı.

Reşat Kasap, Ankara'daki projeleri inceledi!

Rize Belediye Başkanı Kasap, Cumhuriyet Meydanı, Mavi Şehir Projesi, İpa Entegre Su Projesi ve Rize İmar Planı’yla ilgili çalışmaların takibi için Ankara’da ilgili bakanlıklar ve genel müdürlüklerde görüşmelerde bulundu.

Rize imar planları yeniden planlanıyor!

Rize'nin önemli sorunları arasında olan imar planlarıyla ilgili çalışmalara Ankara'da hız verildi. Başkan Kasap'ın göreve geldiği günden bu yana üzerinde hassasiyetle durduğu konulardan bir tanesi olan imar planı oldu...

Reşat Kasap: Rize'nin ana ulaşım planını çıkaracağız!

Reşat Kasap Ankara Büyükşehir Belediyesinin 2038 ulaşım planını hazırlayan ekibi Rize'ye getireceğini belirterek, "Ankara Büyükşehir Belediyesinin 2038 ulaşım ana planını hazırlayan 10 kişilik grubun içerisindeydim" dedi

Reşat Kasap kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan belediye başkan adayları listesine göre Rize Belediye Başkan Adayı olan Reşat Kasap kimdir? İşte Prof. Dr. Reşat Kasap'ın biyografisi...

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Ahmet Reşat Görür ne iş yapıyor? Ahmet Reşat Görür nereden mezun oldu?

Ahmet Reşat Görür kimdir Ahmet Reşat Görür mesleği nedir? Ahmet Reşat Görür eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın! 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın!

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! 

Altında alış satışlar ile ilgili kural getirildi. Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! İlk kez açıklandı! 

Reşat Lira’dan sonra Reşat Beşli de geliyor! Piyasada olacağı tarih açıklandı

İstanbul Kuyumcular Odası, Reşat Beşli’nin, Darphane tarafından 7 Aralık Çarşamba gününden itibaren piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Rize Çay Çarşısı'nda son durum!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın vizyon projeleri arasında yer alan Çay Çarşısı'nda çalışmalar devam ediyor...

Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı yıl içinde tamam!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi'nideki çalışmaları yerinde inceledi.

Rize'nin teleferik projesi ihale aşamasında!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, vatandaşlarla bir araya geldi. Yaşanılabilir bir Rize için çalıştıklarını belirten Kasap, bölgedeki teleferik projesinin ihale aşamasına geldiğini duyurdu.

Çatısına güneş sistemi kuran 10 bin TL kazanacak!

Binasının çatısında elektrik üretip, ihtiyaç fazlası elektriğini sisteme satanlara vergi muafiyeti getirildi. Buna göre çatısında en az 21 metrekarelik boş alan bulunan vatandaş, 14 bin dolara çatısına güneş enerjisi sistemi kurarak yılda yaklaşık 10 bin TL kazanabilecek. 

Fatih Reşat Nuri Sahnesi yenileniyor!

İstanbul Şehir Tiyatroları’na bağlı Fatih Reşat Nuri Sahnesi’nin yenilenmesini sağlayacak imar planı değişikliği süreci tamamlandı.

Rize Yeni Orta Cami'de son durum!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Yeni Orta Cami’de yapılan düzenleme çalışmalarını inceledi.

Yeni imar yönetmeliği ile çatılar nasıl olacak?

Ekim 2017 tarihi itibari ile yürürlüğe girecek olan Yeni İmar Yönetmeliğine göre çatılar nasıl yapılacak? İşte yönetmelik kapsamında yer alan yeni maddeler..

Rize Belediyesi Bilim Merkezi açıldı!

Rize Belediyesi Bilim Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap da katıldı.

Reşat Kasap kimdir Haberi

Reşat Kasap kimdir

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, iki yıllık çalışmalarını değerlendirdiği toplantısında mega projeler üzerinde durdu. Kasap, 2015 yılında alt yapı hizmeti için 45 milyon TL harcama yaptıklarının altını çizerek "Gelirimizin yarını personel giderlerine diğer yansı da alt yapı çalışmalarında harcanıyor. Belediye olarak borcumuz var. Ancak hizmete dönüşen borcu borç saymıyoruz. Bunun yanında bir de yılların birikimi ile karşı karşıya kaldığımız ve hizmete dönüşmeyen borçlanınız var" dedi. 


Başkan Kasap, Timya Vadisi kentsel dönüşüm projesinin bazı aksaklıklar nedeni ile gecikmeli olarak devam ettiğini söyledi. Dalyan Vadisi ve sahilde ilci nokta da daha kentsel dönüşüm planlandığını ifade eden Kasap "Mavi şehir projemizde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan gerekli izinler alındı. Bir vakıf oluşturularak önümüzdeki günlerde çalışmalara başlamayı planlıyoruz. Isırlık Tabiat Parkı için de havaların ısınması...