04 / 05 / 2024

Resicon referans

Resicon referans

Özellikle Konut Projelerinde; geliştirme, pazarlama ve satış süreçlerinde profesyonel danışmanlık desteği alarak ilerlemeyi tercih eden inşaat ve gayrimenkul firmalarının sayısı giderek artıyor. Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı Resicon oldu.

Referans Tuzla Evleri'nde peşine yüzde 8 indirim! 129 bin TL'ye!

Referans Tuzla Evleri'nde yer alan daireler için peşin ödemelerde yüzde 8 oranında indirim uygulanıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da 189 bin TL'ye 2 oda 1 salon daireler!

Gelecek Yapı Referans Tuzla projesinde yer alan dairelerden 2 oda 1 salon konutların fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Projedeki daireler 1+1 ve de 2+1'lerden oluşuyor.

Referans Tuzla Evleri'nde yüzde 8 indirimle! 129 bin TL'ye!

Referans Tuzla Evleri'nde yer alan daireler için peşin ödemelerde yüzde 8 oranında indirim uygulanıyor. Projedeki 1 oda 1 salon daire seçeneklerinin fiyatları 129 bin TL'den başlıyor.

Referans Kartal Towers nerede?

Kiler GYO'nun yeni projesi Referans Kartal Towers nerede? Kiler GYO iştiraki Biskon Yapı tarafından inşa edilecek olan Referans Kartal Towers projesi 382 rezidans ve 6 ticari üniteden meydana geliyor...

Referans Tuzla Konutları'nda peşine yüzde 8 indirim! 129 bin TL'ye!

Referans Tuzla Konutları'nda yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 129 bin TL'den başlıyor. Projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Referans Kartal Towers projesinin tüm detayları belli oldu!

Kiler GYO'nun Referans Kartal Towers projesinde detaylar belli oldu. 382 adet konut ve 6 adet dükkandan oluşan Referans Kartal Towers projesinin 2015 yılının ilk çeyreğinde başlaması planlanıyor...

Referans Tuzla Evleri'nde peşinde yüzde 8 indirim seçeneğiyle! 129 bin TL'ye!

Referans Tuzla Evleri projesinde yer alan dairelerden 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 129 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 oranında indirim yapılıyor.

Referans Tuzla Konutları'nda peşinde yüzde 8 indirimle! 129 bin TL'ye!

Referans Tuzla Konutları'nda yer alan dairelerin peşin ödemelerinde yüzde 8 oranında indirim yapılıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 129 bin TL'den başlıyor.

Referans Tuzla Evleri'nde peşin ödemeye yüzde 8 indirim! 129 bin TL'ye!

Referans Tuzla Evleri'nde yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor. Proje kapsamındaki dairelerin fiyatları 129 bin TL'den başlıyor.

Referans Tuzla projesinde teslimler Eylül 2015'te!

Gelecek Yapı imzası taşıyan Referans Tuzla projesi 9 katlı tek blok halinde toplamda 126 adet daire şeklinde bulunuyor. Projenin teslim tarihi Eylül 2015 olarak teslim edilmesi bekleniyor.

Referans Tuzla Konutları'nda peşin ödemelerde yüzde 8 indirim! 129 bin TL'ye!

Gelecek Yapı imzası taşıyan Referans Tuzla Konutları projesinde toplamda 126 adet daire bulunuyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da konumlandırılan projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanıyor.

Referans Tuzla Konutları'nda 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Referans Tuzla Konutları'nda yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 129 bin TL'den başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Referans Mekanik Metal Elektrik Elektronik Tesisat İzolasyon Havalandırma İnşaat Taahhüt Şirketi kuruldu!

Referans Mekanik Metal Elektrik Elektronik Tesisat İzolasyon Havalandırma İnşaat Taahhüt Şirketi, Kamil Akkaya tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Üsküdar, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Resicon referans Haberi

Resicon referans

İnşaat ve gayrimenkul firmalarına sunduğu geniş kapsamlı hizmet seçenekleriyle “sektörel çözüm platformu” haline gelen RESICON’un müşterileri arasına Beyoğlu Grup’ta katıldı.

 Beyoğlu Grup’a geliştirmekte olduğu Ispartakule bölgesindeki yeni projesinde pazarlama ve satış danışmanlığı hizmetlerini “RESICON” verecek.

Konut sektöründe tüketici beklentilerine göre hazırlanmış, fark edilebilir projeler üreterek karlı ve ideal sürede satabilmek, rekabetin daha da çetin hale geldiği günümüz piyasasında oldukça önemli hale geldi. Bu nedenle; daha proje ve konsept geliştirme sürecinden başlayarak, pazarlama ve satış stratejisi, iletişim dili, reklam süreç yönetimi, satış ekibi yönetimi ve müşteri hizmetleri gibi kademelerde profesyonel danışman desteği almaya başlayan firmaların sayısı giderek artıyor. Firmalar böylece işi uzmanına emanet ederek kazanmış oldukları zamanı inşaat üretim süreçlerine daha fazla yoğunlaşarak değerlendirebiliyor.  


Bu anlamda; inşaat ve gayrimenkul firmalarına bu alanda...