03 / 05 / 2024

RESICON

RESICON

RESICON, 8-10 Ekim 2013 tarihleri arasında Dubai' de düzenlenen “ CITYSCAPE GLOBAL ” Gayrimenkul Fuarına katıldı.Körfez Bölgesindeki Yabancı Yatırımcıların, Türkiye’den katılan projelerden beklentilerini değerlendirdi...

Resicon ve Kuzeybatı'dan konut satışına yeni model!

Resicon ve Kuzeybatı şirketleri gerçekleştirdikleri işbirliği ile gayrimenkul satışında güçlerini birleştirerek yeni bir metoda imza attı.

Resicon konut satışında CRM veritabanı uygulaması başlattı!

Resicon ve Kuzeybatı şirketleri gerçekleştirdikleri işbirliği ile gayrimenkul satışında güçlerini birleştirerek yeni bir metoda imza attı. Aybars Kızılsencer, "Geliştirdiğimiz CRM veritabanı sistemiyle satış alanında rakiplerimizden ayrılıyoruz" dedi.

RESICON ile Kuzeybatı konut satışında yeni dönem başlattı!

RESICON ve KUZEYBATI; Türkiye’de yatırım yapmayı planlayan yerli veya yabancı gayrimenkul firmalarının, yatırım fonlarının ve inşaat şirketlerinin; proje geliştirme, satış, pazarlama ve satış sonrası hizmet kapsamında yeni bir dönem başlatıyor.

RESICON, Neşe Canselen ile İzmir’de büyüyor!

Gayrimenkul sektörünün Satış ve Pazarlama konularında deneyimli isimlerinden Neşe Canselen, 2015 yılında İzmir Temsilcisi olarak RESICON’un İzmir, Aydın, Manisa, Denizli ve Muğla illerindeki gayrimenkul projelerini yönetecek.

RESİCON, marka tescil belgesini aldı!

RESİON Gayrimenkul Pazarlama ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi markaların korunması hakkında 556 sayılı kanun hükmünde kararnameye göre 27/05/2013 tarihinden itibaren on yıl müddetle 29/05/2014 tarihinde tescil edildi...

RESICON 1.yılını kutluyor!

İlk yılında 8 adet konut ve karma projeye, 8000 adet konut, ofis ve mağaza için "Proje Konsept Geliştirme Danışmanlık Hizmetleri" ve "Proje Pazarlama ve Satış Danışmanlık Hizmeti" veren RESICON 1.yılını kutluyor..

Özak GYO’nun Pazarlama ve Satış Danışmanı “RESICON” oldu!

Özak GYO’nun geliştirmekte olduğu İstanbul ve İzmir’deki iki yeni projesinde pazarlama ve satış danışmanlığı hizmetlerini “RESICON” verecek. RESICON oroje pazarlama ve satış danışmanlık hizmeti verecek.

Aybars Kızılsencer: 2014'le ilgili çok kötümser değilim!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Resicon CEO'su Aybars Kızılsencer konuşmasında 2014'le ilgili kötümser olmadığını dile getirdi.

RESICON hasılat paylaşım projelerinde tecrübe ve uzmanlığını konuşturuyor!

Konut sektöründe, sunduğu hizmetler ile fark yaratan danışmanlık ve satış pazarlama şirketi RESICON, hasılat paylaşımı projelere işin her aşamasında hizmet verebilecek uzmanlık ve tecrübesiyle kendi alanında önemli bir boşluğu dolduruyor..

Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı Resicon oldu!

Özellikle Konut Projelerinde; geliştirme, pazarlama ve satış süreçlerinde profesyonel danışmanlık desteği alarak ilerlemeyi tercih eden inşaat ve gayrimenkul firmalarının sayısı giderek artıyor. Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı Resicon oldu.

Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı ''RESICON'' oldu!

inşaat ve gayrimenkul firmalarına sunduğu geniş kapsamlı hizmet seçenekleriyle “sektörel çözüm platformu” haline gelen RESICON’un müşterileri arasına Beyoğlu Grup’ta katıldı. “RESICON” Ispartakul'deki yeni projeye danışmanlık yapacak...

Ümit Bozdoğan Resicon'da Satış Grup Başkanı oldu!

Sektöre Soyak'la giriş yapan ve sırası ile Özyazıcı İnşaat, Garanti Koza, Dündar İnşaat, Makro İnşaat gibi firmalarda satış yönetmenliği ve satış müdürlüğü yapan Ümit Bozdoğan Resicon'da Satış Grup Başkanı oldu...

Resicon Gayrimenkul Finanskent 2, Nef 03 ve Nef 12'ye hizmet verecek!

Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Torunlar GYO projesi olan Finanskent 2, Nef 03 Kağıthane ve Nef 12 Merter projelerine danışmanlık hizmeti vermeye başladı...

RESICON Haberi

RESICON

RESICON, 8-10 Ekim 2013 tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen “CITYSCAPE GLOBAL” Gayrimenkul Fuarına katıldı.Körfez Bölgesindeki Yabancı Yatırımcıların, Türkiye’den katılan projelerden beklentilerini değerlendirdi.


Son on bir yılda Soyak, Zorlu ve Eroğlu Gayrimenkul firmalarında toplamda on iki bin adedi geçen konutun Pazarlama ve Satışı’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve Direktörlük görevlerinde bulunmuş olan Aybars Kızılsencer liderliğinde kurulan RESICON, 8-10 Ekim 2013 tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen “CITYSCAPE GLOBAL” Gayrimenkul Fuarına katıldı. 


RESICON; “CITYSCAPE GLOBAL” Gayrimenkul Fuarında Türkiye’de yatırım yapmayı planlayan bireysel ve kurumsal gayrimenkul yatırımcıları ile yaptığı görüşmeler neticesinde özellikle İstanbul’da gerçekleştirilmekte olan gayrimenkul projelerinin, Körfez Bölgesindeki Yabancı Yatırımcılar açısından “nasıl algılandığını” ve “neden tercih edilip-edilmediğini” gözlemleyerek, projelerden beklentileri değerlendirdi.


RESICON CEO’su Aybars Kızılsencer, Körfez Bölgesindeki Yabancı Yatırımcıların fuara katılan İstanbul projelerinden beklentileri ile ilgili birkaç...