27 / 04 / 2024

Resicon konut satışında CRM veritabanı uygulaması başlattı!

Resicon konut satışında CRM veritabanı uygulaması başlattı!

Resicon ve Kuzeybatı şirketleri gerçekleştirdikleri işbirliği ile gayrimenkul satışında güçlerini birleştirerek yeni bir metoda imza attı. Aybars Kızılsencer, "Geliştirdiğimiz CRM veritabanı sistemiyle satış alanında rakiplerimizden ayrılıyoruz" dedi.



Grup, konut, toplu konut, ev-ofis ve rezidanslar olmak üzere her nevi konut içerikli gayrimenkul projelerine, "Proje ve Konsept Geliştirme Hizmeti", "Proje Satış ve Satış Yönetimi Hizmeti", "Proje Pazarlama ve İletişim Hizmeti", "Satış Sonrası Müşteri İlişkileri Yönetim Hizmeti", vermek üzere işbirliği yaptılar. 


CRM VERİTABANI UYGULAMASI 


Grup yetkilileri işbirliği kapsamında oluşturdukları "Tam Kapsamlı Mülk Pazarlama ve Satış Modeli" ile konut satışında yeni bir dönemi başlattıklarını ifade ediyor. 


Resicon ve Kuzeybatı işbirliğine Beyoğlu Grup, Torkam İnşaat, Nef, Torunlar GY'O ve Özak GYO'nun da katıldığını belirten Resicon CEO'su Aybars Kızılsencer, "Rekabetin yükseldiği gayrimenkul sektöründe konut pazarlama ve satışının da zorlaştığını gözlüyoruz. Biz grup olarak Ay geliştirdiğimiz modelle farklı bir yol geliştirdik. Geliştirdiğimiz CRM veritabanı sistemiyle de satış alanında rakiplerimizden ayrılıyoruz" dedi. 


Yeni Akit


Geri Dön