04 / 05 / 2024

Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı ''RESICON'' oldu!

Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı ''RESICON'' oldu!

inşaat ve gayrimenkul firmalarına sunduğu geniş kapsamlı hizmet seçenekleriyle “sektörel çözüm platformu” haline gelen RESICON’un müşterileri arasına Beyoğlu Grup’ta katıldı. “RESICON” Ispartakul'deki yeni projeye danışmanlık yapacak...




Özellikle Konut Projelerinde; geliştirme, pazarlama ve satış süreçlerinde profesyonel danışmanlık desteği alarak ilerlemeyi tercih eden inşaat ve gayrimenkul firmalarının sayısı giderek artıyor. 


Bu alanda inşaat ve gayrimenkul firmalarına sunduğu geniş kapsamlı hizmet seçenekleriyle “sektörel çözüm platformu” haline gelen RESICON’un müşterileri arasına Beyoğlu Grup’ta katıldı.


Beyoğlu Grup’a geliştirmekte olduğu Ispartakule bölgesindeki yeni projesinde pazarlama ve satış danışmanlığı hizmetlerini “RESICON” verecek.


Konut  sektöründe  tüketici  beklentilerine  göre  hazırlanmış,  fark  edilebilir  projeler üreterek  karlı  ve ideal  sürede  satabilmek,  rekabetin  daha  da  çetin  hale  geldiği günümüz  piyasasında  oldukça  önemli hale  geldi.  Bu  nedenle;  daha  proje  ve  konsept  geliştirme sürecinden  başlayarak,  pazarlama  ve satış stratejisi,  iletişim  dili,  reklam  süreç  yönetimi, satış ekibi yönetimi ve müşteri hizmetleri gibi kademelerde profesyonel danışman desteği almaya  başlayan  firmaların  sayısı  giderek  artıyor. Firmalar böylece  işi  uzmanına  emanet ederek  kazanmış  oldukları  zamanı  inşaat  üretim  süreçlerine  daha fazla yoğunlaşarak  değerlendirebiliyor.  


Bu  anlamda;  inşaat  ve  gayrimenkul  firmalarına  bu  alanda  kapsamlı  çözüm seçenekleri  sunan RESICON’un, “Proje ve Konsept Geliştirme Danışmanlık Hizmeti” ve “Proje Pazarlama ve Satış Danışmanlık Hizmeti” vermeye  başladığı  firmalar  arasına Beyoğlu Grup’ta katıldı. 


Şirketin  İstanbul’da  Ispartakule bölgesinde  geliştirmekte  olduğu  yeni  projesine  “Proje ve Konsept Geliştirme Danışmanlık Hizmeti” ve “Proje Pazarlama ve Satış Danışmanlık Hizmeti” verecek  olan RESICON’un  Proje  Geliştirme,  Pazarlama,  Satış Danışmanlığı  verdiği  müşterileri  arasında  Torunlar GYO  ve  NEF  gibi  sektörün  önemli Gayrimenkul Geliştirme firmaları da yer alıyor. 


RESICON CEO’su Aybars Kızılsencer;  RESICON ortaklarının RESICON kurulumundan önce profesyonel  olarak  çalıştığı  Soyak,  Zorlu  Gayrimenkul,  Eroğlu  ve  Makro  İnşaat  gibi önemli firmalarda;  proje  geliştirme,  pazarlama  ve  satış  disiplinlerinde  dahil  oldukları projelerden  edindikleri yaklaşık  on  iki  yıllık  kişisel  deneyim  ve  tecrübelerini  en  itinalı biçimde yeni projelere aşağıda belirtilen iki ana “Proje ve Konsept Geliştirme Danışmanlık Hizmeti” ve “Proje Pazarlama ve Satış Danışmanlık Hizmeti” Hizmet Kapsamında entegre ettiklerini belirtti;


Proje ve Konsept Geliştirme Danışmanlık Hizmeti:


•Tasarım Kriterlerinin Gözden Geçirilmesi ve gerektiğinde Proje Briefinin Hazırlanması


•Konut/Ofis Tipoloji ve tip bazında m² Dağılımının Oluşturulması


•Vaziyet Planı, Kat Planı ve Daire Planı Optimizasyon Kontrolünün Yapılması


•Ortak Sosyal Donatı, Otopark ve Rekreasyon Alanlarını İncelenmesi ve Önerilerin Yapılması


•Projedeki Harici Ticari Alanların (mağaza/dükkân karması) Dağılım Önerilerinin Yapılması


•“Olmazsa Olmazlar” ve “Farklılaşma” Kriterlerinin Belirlenmesi


Proje Pazarlama ve Satış Danışmanlık Hizmeti:


•Pazarlama İletişim Takvimi Çalışmalarının Oluşturulması ve Önerilmesi


•Proje Pazarlama Briefinin Hazırlanması ve Reklam Ajansı ile Paylaşımı


•Proje Lansman Reklam Kampanyası Çalışmalarının Reklam Ajansı ile Yönlendirilmesi


•Satış Ofisi ve Örnek Daire Oluşturma Çalışmalarının Yönlendirilmesi


•Medya Planı Oluşturma ve Satın Alma Çalışmalarının Öneri Geliştirilmesi


•Proje Basın Lansmanı/Toplantısı Çalışmalarının PR Ajansı ile Planlanmasının Yönlendirilmesi


•Satış Hedef ve Satış Stratejisi Senaryosunun Oluşturulması ve Önerilmesi


• Pazar-Piyasa Fiyat Analizi Çalışmalarının Hazırlanması 


•Proje Satışa Çıkış Fiyatının Belirlenmesi ve Şerefiyelendirme Çalışmaların Yapılması


•Fiyat Artış-Zam Karar Politikalarının Oluşturulması ve Yönlendirilmesi


Geri Dön