18 / 05 / 2024

resicon anlaşmalı firmalar

resicon anlaşmalı firmalar

inşaat ve gayrimenkul firmalarına sunduğu geniş kapsamlı hizmet seçenekleriyle “sektörel çözüm platformu” haline gelen RESICON’un müşterileri arasına Beyoğlu Grup’ta katıldı. “RESICON” Ispartakul'deki yeni projeye danışmanlık yapacak...

Rusya'da ipotekli konut almak için yapılan anlaşmalı evlilikler rekor kırdı!

Rusya Noterler Odası, pandeminin gölgesinde geçen 2020'de anlaşmalı evlilik yapanların sayısının bir önceki yıla kıyasla yüzde 26 arttığını belirtti. Ülkede en çok ipotekle konut almayı planlayan çiftler anlaşmalı evlilik yapıyor.

Mal paylaşım davası ne zaman açılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun '3 yıl önce anlaşmalı boşandım. Eski eşim daha sonra bir gerekçe göstererek veya göstermeyerek yeniden mal paylaşım davası açabilir mi? Boşandıktan sonra bu davayı hak edemeyeceği bir süre var mı?' sorusunu yanıtladı.

Konutta kredi avantajı!

Konut kredisi faizlerinde indirim yarışı devam ediyor. Kamu bankalarının 180 ayda yüzde 0.99 oran sunmasından sonra gözler özel bankalardaydı. Özel bankalar faizi yüzde 0.98’e, anlaşmalı kredilerde de yüzde 0.78’e kadar indirdi. Ev almanın maliyeti de ucuzladı.

İş Bankası'ndan yüzde 0.78 faizli konut kredisi!

İş Bankası ve Vakıfbank konut kredisi kampanyaları ile gündemde olmaya devam ediyor. Anlaşmalı firmalardan alınan konutlar için İş Bankası yüzde 0.78 faiz oranı ile Vakıfbank ise 0.79 faiz oranı ile konut sahibi olma imkanı veriyor...

Altı banka yüzde 0.79 faizle konut kredisi kullandırıyor!

Kamu Bankaları, özel bankalar ve katılım bankalarının arasında olduğu altı banka anlaşmalı olduğu konut projeleri için firma katkı payı payı ile beraber tüketiciye %0.79 faiz oranı ile konut kredisi kullandırmaya devam ediyor.

Türkiye Finans'tan yüzde 0.75 oranlı konut finansmanı kampanyası!

Türkiye Finans Bankası Banka Gayrimenkulleri ve Anlaşmalı Toplu Konut Finansmanı kampanyaları için kar payı oranlarını yüzde 0.75’e indirdiğini açıkladı. Kampanya sınırlı sürede uygulanacak...

Taşıt kredisi kampanyasına Toyota ve Mercedes de dahil oldu!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın Otomotivde Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi Kampanyası'nda yer alan anlaşmalı otomotiv firmaları arasına Toyota ve Mercedes de katıldı.

Bağlı konut kredisi ödemenizi durdurabilirsiniz!

Birçok inşaat firması, maketten sattığı evleri ekonomik sıkıntı sebebiyle gününde teslim edemedi. Eğer çektiğiniz kredi 'bağlı kredi' olarak geçiyorsa yani konut aldığınız firmanın anlaşmalı olduğu bir bankaysa ödediğiniz krediyi durdurma hatta anlaşmayı sona erdirme imkanınız var.

İş Bankası'ndan yüzde 0.98 faizli konut kredisi kampanyası!

İş Bankası anlaşmalı olduğu konut projeleri için yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. İş Bankasının ilgili konut kredisi hangi konutları kapsıyor?

Livera Homes'ta 0.98 vade farkı ile ev sahibi olma fırsatı!

İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde hayata geçirilecek Livera Homes projesinden ev sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankalardan aylık 0.98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredisi kullanabiliyor.

Kemerburgaz Livera Homes'ta fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor! 

Fimar Yapı tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Livera Homes projesinde fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor.Projede anlaşmalı bankalar üzerinden aylık 0,98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredi kullanma fırsatı bulunuyor. 

Kemerburgaz Livera Homes'ta 36 ay 0 faiz avantajı!

Fimar Yapı imzası ile hayata geçirilen Livera Homes projesinde taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. Projede anlaşmalı bankalar tarafından aylık 0.98 faiz oranı ile 120 aya kadar konut kredisi kullanılıyor.

Livera Homes'ta 36 aya 0 faiz taksit avantajı!

Fimar Yapı imzası taşıyan Livera Homes projesinde taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. Projede anlaşmalı bankalar tarafından aylık 0.98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor.

resicon anlaşmalı firmalar Haberi

resicon anlaşmalı firmalar


Özellikle Konut Projelerinde; geliştirme, pazarlama ve satış süreçlerinde profesyonel danışmanlık desteği alarak ilerlemeyi tercih eden inşaat ve gayrimenkul firmalarının sayısı giderek artıyor. 


Bu alanda inşaat ve gayrimenkul firmalarına sunduğu geniş kapsamlı hizmet seçenekleriyle “sektörel çözüm platformu” haline gelen RESICON’un müşterileri arasına Beyoğlu Grup’ta katıldı.


Beyoğlu Grup’a geliştirmekte olduğu Ispartakule bölgesindeki yeni projesinde pazarlama ve satış danışmanlığı hizmetlerini “RESICON” verecek.


Konut  sektöründe  tüketici  beklentilerine  göre  hazırlanmış,  fark  edilebilir  projeler üreterek  karlı  ve ideal  sürede  satabilmek,  rekabetin  daha  da  çetin  hale  geldiği günümüz  piyasasında  oldukça  önemli hale  geldi.  Bu  nedenle;  daha  proje  ve  konsept  geliştirme sürecinden  başlayarak,  pazarlama  ve satış stratejisi,  iletişim  dili,  reklam  süreç  yönetimi, satış ekibi yönetimi ve müşteri hizmetleri gibi kademelerde profesyonel danışman desteği almaya  başlayan  firmaların  sayısı  giderek  artıyor. Firmalar...