28 / 04 / 2024

resim istanbul yeni etap

resim istanbul yeni etap

Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Ortadoğu Grup yeni projelere hazırlanıyor. Emlak 2014 Fuarı'nda 2 projesiyle katılan firma İstanbul Avrupa yakası Eyüp'te ve Anadolu yakası Fikirtepe'de yeni projeler inşa edecek...

Sancaktepe Resim İstanbul yeni fiyat listesi 2017!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Kartal sahiline ve Ataşehir Finans Merkezi'ne 10 dakika mesafede konumlandırılan Ortadoğu Resim İstanbul projesi 3 etap şeklinde tasarlandı...

Resim İstanbul Orman'da fiyatlar 236 bin TL'den başlıyor!

Ortadoğu Grup, İstanbul Kartal'da bulunan Aydos ormanının yanı başına inşaat ettiği Resim İstanbul Orman projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya dahilinde, 48 ay vade farksız ödeme imkanı ve kişiye özel ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Resim İstanbul Orman'dan yüzde 1 peşinat kampanyası!

İnşaat sektörünün önde gelen ve köklü sirketlerinden biri olan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman Projesi’nde daire sahibi olmak isteyenlere yeni yıla özel kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

İstanbul Yeni Havalimanı Projesi ne zaman tamamlanacak?

Yolcu kapasitesi itibarıyla dünyanın en büyük havacılık merkezi olacak Istanbul Yeni Havalimanı Projesi'nde çalışmalar yoğun tempoyla devam ediyor.

Resim İstanbul'da yeni ödeme planı!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesi, Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde yükseliyor. İşte, Resim İstanbul'da yeni ödeme planı!

Resim İstanbul'da kampanya detayları!

Ortadoğu Grup tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim İstanbul'da yeni bir kampanya başladı. İşte, Resim İstanbul'da kampanya detayları!

Resim İstanbul Orman'da 2 bin lira taksitle ev sahibi olma fırsatı!

ORTADOĞU Grup, Resim İstanbul Orman’ın yeni kampanyasıyla yaz sıcağından bunalan konut alıcısını adeta serinletiyor.Projede ylık 2 bin lira taksitle ev sahibi olunabiliyor.

Resim İstanbul Orman’dan yaz kampanyası!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman’ın yeni kampanyasıyla alıcısını adeta serinletiyor. Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın yanıbaşında inşa edilen proje, “Orman benim hayatımda, temiz hava mutfağımda” diyenler tarafından tercih ediliyor.

Resim İstanbul Sancaktepe'de 222 bin TL'ye! Yüzde 1 peşinatla!

Resim İstanbul Sancaktepe projesinde daire fiyatları 222 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında yeni uygulanan kampanya ile yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

Resim İstanbul’da yeni kampanya! 2 bin 220 TL peşinatla!

Ortadoğu Grup, sunduğu doğal yaşam alanı ve şehrin merkezine yakınlığı nedeniyle büyük ilgi gören Resim İstanbul’da yeni bir kampanya başlattı. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunan projede fiyatlar 222 bin TL'den başlıyor.

Resim İstanbul Orman'da 2.561 TL peşinatla! 3 farklı ödeme seçeneğiyle!

Yeni kampanyasıyla 3 farklı ödeme seçeneği sunan Resim İstanbul Orman projesinde ödemeler yüzde 50 teslimde öde, yüzde 1 peşinat ya da firma bünyesinde finansman desteği olarak şekillenmiş durumda.

Resim İstanbul Orman'da yüzde 1 peşinatla! Yüzde 10 indirimle!

Ortadoğu Grup, Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul Orman’dan yeni kampanyasıyla ev almak isteyenlere üç farklı ödeme alternatifiyle kolaylık sağlıyor.

Resim İstanbul Orman'da 2.561 TL peşinat, 2.308 TL taksitle!

Yeni kampanyaya başlayan Resim İstanbul Orman projesi kapsamında peşinatlar 2 bin 561 TL'den ve taksitler ise 2 bin 308 TL'den başlarken 1+1'lerin fiyatları 216 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor.

resim istanbul yeni etap Haberi

resim istanbul yeni etap

Açılışı 11 Eylül Cuma günü (dün) gerçekleşen Emlak 2014 Fuarı'nda Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul projeleri ile katılan Ortadoğu Grup, yeni projelere hazırlanıyor. 


Fuarda Resim İstanbul Orman etabının tanıtımı yapan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul projesinin 3.etabını 2015 yılının Mart ayı içerisinde satışa çıkarmayı planlanıyor. 


Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul projelerinde satışlarına devam eden Ortadoğu Grup yeni projelerini İstanbul'da hayata geçirecek.


2015 yılı içerisinde başlanması planlanan yeni projelerin bir tanesi İstanbul Avrupa yakası Eyüp bölgesinde, diğer ise Anadolu yakası Fikirtepe bölgesinde hayata geçirilecek.


Tel: 0 212 210 25 25

Web: http://ortadogugrup.com.tr/

Merve...