28 / 04 / 2024

Resim İstanbul Sancaktepe'de 222 bin TL'ye! Yüzde 1 peşinatla!

Resim İstanbul Sancaktepe'de 222 bin TL'ye! Yüzde 1 peşinatla!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul

Resim İstanbul Sancaktepe projesinde daire fiyatları 222 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında yeni uygulanan kampanya ile yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunuluyor.



Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen  Resim İstanbul  projesi, Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde inşa ediliyor. 


Yeni kampanyaya başlanılan Resim İstanbul Sancaktepe projesinde yüzde 1 peşinat, firma bünyesinde finansman imkanı ve yüzde 50’si şimdi yüzde 50’si teslimde ödeme seçeneklerini kullanarak ev sahibi olunuyor. 


Doğa İçinde Hayat, Ödeme Şartları Çok Rahat! sloganıyla duyurulan Resim İstanbul Sancaktepe projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. 


Resim İstanbul Sancaktepe fiyat listesi!

1+1 dairelerin peşin satış fiyatı 222 bin liradan, 

2+1 dairelerin peşin satış fiyatı 362 bin liradan, 

3+1 dairelerin peşin satış fiyatı 491 bin liradan, 

4+1 dairelerin peşin satış fiyatı 772 bin liradan başlıyor.


Resim İstanbul Sancaktepe projesinde dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması ile kapalı sosyal tesiste de kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.  


81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa edilen ve yüzde 81.3’ü açık alanlara ayrılan Resim İstanbul projesi kapsamında ilk etabın teslimleri Aralık ayında yapılacak. 


Resim İstanbul Sancaktepe iletişim

444 53 18

www.resimistanbul.com


projeye sor



Geri Dön