04 / 05 / 2024

Restate Center toplantı

Restate Center toplantı

Restate Center basın toplantısı Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay ve Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı’nın katılımıyla 15 Kasım 'da Astoria AVM 'de gerçekleştirilecek...

Mimar Nihat Şen'in kentsel dönüşüm toplantısı 19 Aralık'ta!

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen ile hem kentsel dönüşüm hemde imar barışının konuşulacağı toplantı 19 Aralık Çarşamba saat 13.00’te Zorlu Center Welldone’da gerçekleştirilecek. 

Doğuş GYO'nun 2016 olağan genel kurul toplantısı 28 Mart'ta!

Doğuş GYO 2016 yılına ilişkin Şirket Olağan Genel Kurul Toplantı'sının 28 Mart 2017 Salı günü saat 11:00'da gündem maddelerini görüşmek üzere Doğuş Center'da gerçekleştirecek.

Vogue Business Center lansmanı 1 Nisan'da!

İstanbul'da farklı ofis konsepti ve mükemmel lokasyonu ile finans dünyasının yeniden şekilleneceği Vogue Business Center, Ataşehir'de yükseliyor. Vogue Business Center lansman toplantısı 1 Nisan'da gerçekleşecek.

Doğuş GYO 2015 Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Mart'ta!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 24 Mart 2016 Perşembe günü, saat 10:00'da Doğuş Center Maslak'ta yapılacak.

Evim Yüksekdağ lansman toplantısı 21 Ocak'ta!

Evim Yüksekdağ lansman toplantısı 21 Ocak 2016 tarihinde RAFFLES İstanbul Zorlu Center'da gerçekleşecek.

Ak Portföy, Gayrimenkul Yatırım Fonları toplantısı yarın düzenlenecek!

Ak Portföy tarafından düzenlenen “Yepyeni Bir Varlık Sınıfı:Gayrimenkul Yatırım Fonları” konulu toplantı yarın Sabancı Center’da gerçekleştirilecek.

Maltepe'ye M'Expo Center Fuar projesi geliyor!

Maltepe Belediyesi'nin öncülüğünde, M'Expo Center adını alacak "Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi" projesi için Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, toplantıya katılan iş adamlarını projeye yatırım yapmaya çağırdı.

Grohe, Live Center İstanbul'u 6 Ocak'ta tanıtıyor!

Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden biri olan Grohe yeni yatırımı olan "Live! Center İstanbul"u müşterilerinin ve iş ortaklarının hizmetine sunuyor. Grohe basın toplantısı 6 Ocak'ta yapılacak.

Business Center Taksim açılışı 29 Kasım'da yapılacak!

Boğaz manzaralı 200 kişilik ve 80 ve 20 kişilik 3 tam tefrişatlı salon sunan Business Center Turkey Cumartesi günü kahvaltılı basın toplantısı saat 10:30 da Taksim Ottoman Palace de yapılacak.

Maltepe Fuarı'nın adı belli oldu: M’Expo Center!

Maltepe Belediyesi’nin öncülüğünde, Maltepe’de kurulacak ve M’Expo Center adını alacak “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi” projesi için Cevahir Hotel İstanbul Asia’da bir bilgilendirme ve tanıtım toplantısı düzenlendi.

Torun Center'daki kazada dikkat çeken detay!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Torun Center inşaatındaki asansör kazası ile ilgili dikkat çeken bir detay paylaştı.

Aziz Torun, Torun Center inşaat kazasıyla ilgili toplantı yaptı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Torun Center'da dün meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili olarak açıklama yaptı...

Restate Center'ın ikili iş görüşmeleri başlıyor!

Kuruluş amaçlarından biri yabancılara gayrimenkul satışına katkı sağlamak olan Restate Center ilk etkinliğini de bu doğrultuda planladı. Restate Centerın açılış öncesi ilk organizasyonu 7-10 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek...

Restate Center toplantı Haberi

Restate Center toplantı


Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay ve Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı’nın

katılacağı  basın toplantısı 15 Kasım 'da gerçekleştirilecek.

Emlak projelerinin fuar konseptiyle haftanın 7 günü açık kalacak satış ofislerini bir araya toplayacak olan Restate Center’de şu ana kadar Türkiye’nin en büyük 40 inşaat şirketi yer...