08 / 05 / 2024

Retro Telefon

Retro Telefon

Türk Telekom, dijital teknolojiye sahip klasik görünümlü retro telefonla müşterilerine nostalji olanağı sunuyor. 24 ay abonelik taahhüt eden müşteriler, altı ay boyunca her yöne 500 dakika bedava konuşuyor.

Selenium Retro 9 Ataköy telefon!

İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de inşa edilen Selenium Retro 9 Ataköy Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Selenium Retro 9 Ataköy telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Selenium Retro iletişim bilgileri!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Selenium Retro iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi.

Selenium Retro Ataköy iletişim!

Selenium Retro Ataköy iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi. Selenium Retro Ataköy projesi Aşçıoğlu İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor.

Selenium Retro Aşçıoğlu İnşaat iletişim!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje daire ve ofis olmak üzere 2 bloktan meydana geliyor. Selenium Retro Aşçıoğlu İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 661 01 16 olarak belirlendi.

Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri!

Marmara Denizi’ne bakan konut bloğu bulunan projede ön talep toplamaya devam ediyor. Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 661 01 16 olarak belirlendi.

Türk Telekom’dan Retro Telefon kampanyası!

Türk Telekom, dijital teknolojiye sahip klasik görünümlü retro telefonla müşterilerine nostalji olanağı sunuyor. 24 ay abonelik taahhüt eden müşteriler, altı ay boyunca her yöne 500 dakika bedava konuşuyor.

Brandium Ataşehir telefon!

Brandium Ataşehir telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yer alan Brandium Evleri projesi kapsamında 1+1 dairelerin satış fiyatları 605 bin liradan başlıyor...

Vazo Kule telefon!

Vazo Kule telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Maltepe Vazo Kule satılık daireleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor.

İnanlar Terrace Tema telefon!

İnanlar Terrace Tema telefon numarası 0212 698 15 00 olarak belirlendi. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor..

Kartal Kuriş Kule telefon!

Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığı ile inşa edilen Kuriş Kule projesi 29 katlı tek bloktan meydana geliyor. Kartal Kuriş Kule telefon numarası 0216 370 0 400 şeklinde bildiriliyor.

Özyazıcı İnşaat Nish Adalar telefon!

Özyazıcı İnşaat Nish Adalar telefon numarası ve adres bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Özyazıcı Nish Adalar Evleri Maltepe'de konut fiyatları 206 bin 817 TL'den başlayarak yükseliyor...

Başarır İnşaat Helenium Wings telefon numarası!

Başarır İnşaat Helenium Wings telefon numarası ve adres bilgisi şöyle: Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı, No:3 Kurtköy Pendik, İstanbul - 0216 702 10 00

Avrupa Konutları TEM 2 telefon numarası!

Avrupa Konutları TEM 2 telefon numarası bugün açıldı. Avrupa Konutları TEM 2 projesi için 444 0 380 numaralı telefonu arayarak proje detayları hakkında bilgi alabilirsiniz...

Retro Telefon Haberi

Retro Telefon

İletişim teknolojisi şirketi Türk Telekom, müşterilerine yeni bir kampanya sunuyor. Türk Telekom dijital teknolojiye sahip klasik görünümlü retro telefon kampanyasıyla günümüz teknolojisini nostaljiyle buluşturuyor. 1960’lı yılların çevirmeli telefonlarını andıran nostaljik telefon Sixty Retro Dect, Türk Telekom müşterilerininin beğenisine sunuluyor.


Kampanya ile Türk Telekom’da 24 ay kalma sözü veren müşteriler, ayda 9,90 TL’ye hem Retro telefonlara sahip oluyor; hem de altı ay boyunca isterlerse yurtiçi GSM isterlerse şehir içi ve şehirlerarası görüşebilecekleri aylık 500 dakika hediye kazanıyorlar. 28 Şubat 2015 tarihine kadar devam edecek, stoklarla sınırlı olan kampanyadan yararlanmak için 24 ay boyunca Türk Telekom müşterisi olarak kalmaya söz vermek gerekiyor. Başvurular yurt çapındaki Türk Telekom ofis ve bayilerinden...