02 / 05 / 2024

Selenium Retro iletişim bilgileri!

Selenium Retro iletişim bilgileri!

Firma: Aşçıoğlu İnşaat

Proje: Selenium Retro

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Selenium Retro iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi.



Selenium Retro projesi home ofis ve rezidans olarak tasarlandı. Daire tiplerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje İstanbul Ataköy'de yükseliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında  Selenium Retro  projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı sosyal tesis, kapalı otopark gibi donatılar yer alıyor.


Fiyatların dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiklik gösterdiği proje lokasyon bilgisi kapsamında Yenibosna E-5 üzerinde metrobüs durağına yakın mesafede yer alıyor.


Selenium Retro projesinde daire sahibi olmak isteyenler yüzde 5 kapora veriyor, kat irtifakının çıkmasıyla birlikte ayrılan daire için sözleşmeler imzalanıyor. 


Selenium Retro fiyat listesine göre dairelerin fiyatları 606 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 146 bin TL'ye kadar yükselerek satışa sunuluyor. Projede dairelerin alanları 68 metrekareden başlıyor.


Selenium Retro iletişim bilgileri!

Tel: 0212 661 01 16

Web: www.seleniumretro.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön