29 / 04 / 2024

Selenium Retro satılık

Selenium Retro satılık

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Aşçıoğlu tarafından inşa edilen Selenium Retro projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Selenium Retro yatırımcılarına nostalji yaşatıyor!

Selenium Retro, geçmişin izlerini taşıyan cumbalarla açık balkonları, günümüzün modern tarzıyla sentezleyerek yatırımcılarına nostalji yaşatacak ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Selenium Retro’da satılan her daire eğitime katkı sağlayacak!

Aşçıoğlu İnşaat Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yaptı. İşbirliği kapsamında Selenium Retro’dan alınan her bir daire için TEGV’e bağışta bulunularak daire başına 13 çocuğun bir yıllık eğitim desteği alması sağlanacak.

Aşçıoğlu Selenium Retro fiyat listesi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Ataköy' de yükseliyor. Aşçıoğlu Selenium Retro fiyat listesi kapsamında daireler 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataköy Selenium Retro Evleri satılık!

Ataköy Selenium Retro Evleri satılık daire büyüklükleri 68 metrekareden başlıyor ve 97 metrekareye kadar ulaşıyor. 2 blok şeklinde inşa edilen proje home ofis ve rezidans olarak tasarlandı.

Ataköy Selenium Retro satılık daire!

Home ofis ve rezidans olarak dizayn edilen proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Ataköy Selenium Retro satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Selenium Retro Ataköy ödeme koşulları!

Selenium Retro Ataköy ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Ataköy Selenium Retro Evleri fiyat!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Ataköy Selenium Retro Evleri fiyat listesine göre 606 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Selenium Retro Ataköy Evleri fiyat!

2 blok şeklinde yükselen projede dairelerin fiyatları kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 606 bin TL'den başlıyor.

Selenium Retro iletişim bilgileri!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Selenium Retro iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi.

Selenium Retro fiyat!

Selenium Retro Ataköy projesi Aşçıoğlu İnşaat tarafından iki blok halinde inşa ediliyor. Projede 1+1 ve 2+1 gibi daire seçenekleri bulunuyor. Selenium Retro fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Ataköy Selenium Retro daire fiyatları!

Ön satış süreci başlayan proje 2 blok halinde yükseliyor. Proje home ofis ve rezidans olarak tasarlandı. Ataköy Selenium Retro daire fiyatları 1+1'ler 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Selenium Retro projesinin basın toplantısı ertelendi!

13 Mayıs 2015 tarihinde Pera Palas’ta gerçekleştirmeyi planladığımız Aşçıoğlu’nun Ataköy’de hayata geçireceği yeni ofis ve konut projesi Selenium Retro projesi basın toplantısı ileriki bir tarihe ertelendi.

Ataköy Selenium Retro teslim tarihi!

Lansmanı 13 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek olan Selenium Retro 47 bin 500 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. İşte Ataköy Selenium Retro teslim tarihi...

Selenium Retro projesi 13 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Avrupa Yakası’nın her geçen gün değişen ve gelişen yaşam merkezi Ataköy’de hayata geçireceği yeni ofis ve konut projesi Selenium Retro’yu satışa çıkarıyor.

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları  2 milyon liradan başlayan fiyatlarla 20 Ekim Cumartesi günü ön satışa çıkacak...

Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire!

18’er katlı iki blok şeklinde yükselen Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire seçenekleri 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Aşçıoğlu Selenium Retro satılık daire!

Yenibosna E-5 üzerinde hayata geçirilen Aşçıoğlu Selenium Retro satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Rezidans ve home ofis olmak üzere 2 bloktan oluşan proje Açıoğlu İnşaat imzasına sahip.

Selenium Retro Ataköy satılık daire!

Selenium Retro Ataköy satılık daire tipleri arasında 1+1 ve 2+1'ler yer alıyor. Ön talep süreci devam eden projede firma bünyesinde 18 ay vade imkanı sağlanıyor.

Ataköy Selenium Retro Evleri satılık!

Ataköy Selenium Retro Evleri satılık daire büyüklükleri 68 metrekareden başlıyor ve 97 metrekareye kadar ulaşıyor. 2 blok şeklinde inşa edilen proje home ofis ve rezidans olarak tasarlandı.

Ataköy Selenium Retro satılık daire!

Home ofis ve rezidans olarak dizayn edilen proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Ataköy Selenium Retro satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Ataköy Selenium Retro satılık!

Ataköy Selenium Retro satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı 13 Mayıs Çarşamba günü yapılacak olan proje Yenibosna metro istasyonuna yakın konumda yükseliyor.

Selenium Retro Ataköy satılık!

İstanbul Ataköy'de inşa edilen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy satılık 1+1 evlerin fiyatları 839 bin TL'den başlıyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro satılık!

Toplam 47 bin 500 metrekare inşaat alanında yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro satılık bağımsız birimler LEED Sertifikalı olarak hayat geçiriliyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy satılık!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 250 liradan başlangıç gösteriliyor. Selenium Ataköy projesi 130 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor...

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy satılık daire!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması öngörülen Selenium Ataköy projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 250 TL'den başlıyor

Beyaz Ofis Kartal'da 2 bin TL'ye kiralık, 455 bin TL'ye satılık ofis!

Kartal'da konumlandırılan Beyaz Ofis'te ofislerin teslimatları hemen yapılıyor. 120 metrekare ile 320 metrekare arasında değişen alanlara sahip ofislerin kiralık fiyatları 2 bin TL'den ve satılık fiyatları ise 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Selenium Retro satılık Haberi

Selenium Retro satılık

Ataköy Yeni Bosna hattında E5 üzerinde ardı ardına yükselen bloklarla yeni bir siluet oluşuyor. Bu projeler tamamlandığında E5 aksı üzerinde farklı bir perspektif ile karşılaşacağız. Atatürk Havalimanı, Dünya Ticaret Merkezi, CNR EXPO ve Kültür Üniversitesi'nin potansiyeli ile İstanbul'un diğer bölgelerine nazaran daha yoğun biçimde 1 +1 ve ofis talebi gören bu hatta Aşçıoğlu'nun Selenium Ataköy projesi ardından Selenium Retro projesinde de hayat başlıyor. Aşçıoğlu Selenium Retro projesinin parsel komşusu olan ve geçmişte "Londra Kamping" arazisi olarak bilinen araziye de yatırıma devam ediyor. 


Yeni projenin adı Selenium Retro 9. Aşçıoğlu, yan yana iki parsel olmanın avantajını her iki projenin de değerini arttıracak biçimde çok iyi değerlendirmiş. Hem yapı dili hem de ortak alanların kent inşaat alanı üzerinde konut, ofis ve mağazadan...