29 / 04 / 2024

Ataköy Selenium Retro Evleri fiyat!

Ataköy Selenium Retro Evleri fiyat!

Firma: Aşçıoğlu İnşaat

Proje: Selenium Retro

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Ataköy Selenium Retro Evleri fiyat listesine göre 606 bin TL' den başlangıç gösteriyor.



Sosyal kullanım alanları arasında Ataköy  Selenium Retro  Evleri projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı sosyal tesis, kapalı otopark gibi donatılar yer alıyor.


Daire büyüklüklerinin 68 metrekareden başlangıç gösterdiği proje lokasyon bilgisi kapsamında Yenibosna E-5 üzerinde metrobüs durağına yakın mesafede yer alıyor.


İstanbul Ataköy'de yükselen Ataköy Selenium Retro Evleri tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje home ofis ve rezidans olarak tasarlandı.


Ataköy Selenium Retro Evleri projesinde daire sahibi olmak isteyenler yüzde 5 kapora veriyor, kat irtifakının çıkmasıyla birlikte ayrılan daire için sözleşmeler imzalanıyor. 


Ataköy Selenium Retro Evleri fiyat listesi kapsamında 606 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 146 bin TL'ye kadar yükselerek satışa sunuluyor. Projede fiyatlar dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 


Tel: 0212 661 01 16

Web: www.seleniumretro.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön