29 / 04 / 2024

Selenium Retro fiyatları

Selenium Retro fiyatları

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Ataköy' de yükseliyor. Aşçıoğlu Selenium Retro fiyat listesi kapsamında daireler 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataköy Selenium Retro satılık daire!

Home ofis ve rezidans olarak dizayn edilen proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Ataköy Selenium Retro satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Selenium Retro Ataköy Evleri fiyat!

2 blok şeklinde yükselen projede dairelerin fiyatları kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 606 bin TL'den başlıyor.

Selenium Retro iletişim bilgileri!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Selenium Retro iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi.

Ataköy Selenium Retro fiyat listesi!

Ataköy Selenium Retro fiyat listesi dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Ön satış süreci başlayan proje Yenibosna metrobüs durağına yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.

Selenium Retro Ataköy satış fiyatları!

Selenium Retro Ataköy satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı proje konut ve ofis bloğundan meydana geliyor.

Ataköy Selenium Retro teslim tarihi!

Lansmanı 13 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek olan Selenium Retro 47 bin 500 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. İşte Ataköy Selenium Retro teslim tarihi...

Selenium Retro fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Selenium Retro fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Teslimlerin 2018 yılının 3. çeyreğinde gerçekleşeceği projenin Marmara Denizi'ne ve E-5 Karayolu’na cephesi bulunuyor.

Selenium Retro'da ön talep toplanıyor!

Aşçıoglu, İstanbul Ataköy'deki ikinci projesi Selenium Retro için ön talep toplamaya başladı.Konut ve ofis olmak üzere iki farklı bloktan oluşan proje 1+1 modüler daire sistemiyle yatırımcılarına kullanım kolaylıkları sağlamayı hedefliyor.

Ataköy Selenium Retro projesinde ön talep süreci devam ediyor!

AŞÇIOĞLU, Ataköy'de inşa edeceği Selenium Retro projesi için ön talep toplamaya başladı. Proje, toplam 47 in 500 metrekare inşaat alanına sahip konut ve ofis olmak üzere iki farklı bloktan oluşacak.

Selenium Retro için ön talep topluyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy'deki ikinci projesi Selenium Retro için ön talep toplamaya başlıyor. Konut ve ofis olmak üzere iki farklı bloktan oluşan LEED Sertifikalı Selenium Retro projesi, 1+1 modüler daire sistemiyle oluşturuluyor.

Vestel BM 5001 Retro Kırmızı 5 Programlı Bulaşık Makinesi 9.700 TL! Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan ve özellikle ev hanımlarının en çok ihtiyaç duyduğu beyaz eşya ürünlerinden biri durumuna gelen bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri sıkça merak konusu oluyor. Biz de sizin Vestel BM 5001 Retro Kırmızı 5 Programlı Bulaşık Makinesi ile ilgili bilgileri

Retro tasarımlı Honda Super Cub C125 21 Ekim 2022 fiyat listesi!

Retro tasarımı ile görenleri kendine hayran bırakan Retro tasarımı ile görenleri kendine hayran fiyatları ne kadar? İşte Honda Super Cub C125 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Peki Selenium Park satılık konut fiyatları kaç lira? İşte Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022!

Smeg ürünlerinde en ucuz adresi bulduk! İşte, Smeg küçük ev aletlerinde muhteşem fiyatlar! 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Smeg kahve makinelerinden su ısıtıcılarına, retro blenderlardan espresso kahve makinelerine her şey piyasanın en ucuz fiyatlarıyla satışta. Stoklarla sınırlı uygun fiyatlı ürünler için acele edin. İşte Smeg ürünleri 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Vestel Retro ailesine hoş geldiniz! İşte Vestel Retro buzdolabı 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Vestel Retro buzdolapları görenleri adeta büyülüyor. Vestel Retro buzdolapları mutfağınızla uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış olup, en can alıcı renkleri ile satışa sunuluyor. Peki Vestel Retro buzdobı fiyatları ne kadar? Vestel Retro buzdolabı kaç lira? İşte Vestel Retro 30 Ağustos 2022 fiyat lis

Vestel Retro Bulaşık Makinesi fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Vestel Retro serisi şık tasarımı, gelişmiş özellikleri ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. 5 programlı olarak geliştirilen Vestel Retro bulaşık makineleri E Enerji Sınıfına sahip. Peki, Vestel Retro Bulaşık Makineleri ne kadar satılıyor? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vestel Retro tost makinesi ve blender set fiyatlarına inanamayacaksınız! İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vestel, rengarenk küçük ev aletleriyle mutfakları renklendiriyor. Vestel Retro tost makinesi ve blender set fiyatları şaşırtıyor. İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'dan Vestel Retro bulaşık makinesine 1700 TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt, evimizin en büyük yardımcılarımızdan olan Vestel Retro bordo 5 Programlı Bulaşık Makinesi'ne 1700 TL indirim yaptı. Vestel Retro Bulaşık Makinesi'nin fiyatları ne kadar? İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca'da retro ekmek kızartma makinesi fiyatında 200 TL indirim! İşte ekmek kızartma makinesi 17 Nisan fiyat listesi

Geliştirdiği ürünleri ile mutfaklara renk katan KARACA Retro Ekmek Kızartma makinelerinde oldukça iddialı. İşte tüm modelleri ve 17 Nisan 2022 fiyatları…

Vestel Retro Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Yeni bir buzdolabı alacak olanlar hem şık tasarımlı hem uygun fiyatlı ürünleri araştırıyorlar. Bu kapsamda Vestel'in indirim günlerindeki fiyatlar oldukça cezbediyor. Peki, Vestel Retro Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Aşçıoğlu Selenium Park'ta lansman avantajları! İşte Zeytinburnu Selenium Park fiyat listesi!

Selenium Park projesi lansman fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon teraslı dairelerin fiyatları 6 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

Vestel retro bulaşık makinesi fiyatlarına inanamayacaksınız! Sakın kaçırmayın! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Vestel, rengarenk bulaşık makineleriyle mutfaklara heyecan katıyor. Vestel retro bulaşık makinesi fiyatları şaşırtıyor. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Selenium Retro fiyatları Haberi

Selenium Retro fiyatları

Fiyatlar dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiklik gösterdiği Selenium Retro projesinde dairelerin büyüklükleri 68 metrekareden başlıyor ve 97 metrekareye kadar ulaşıyor.


Sosyal kullanım alanları arasında Selenium Retro projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı sosyal tesis, kapalı otopark gibi donatılar yer alıyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Selenium Retro projesi Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Proje İstanbul Ataköy'de hayata geçiriliyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında Yenibosna E-5 üzerinde metrobüs durağına yakın mesafede yer alan projede daire sahibi olmak isteyenler yüzde 5 kapora veriyor, kat irtifakının çıkmasıyla birlikte ayrılan daire için sözleşmeler imzalanıyor. 


Aşçıoğlu Selenium Retro fiyat listesi!

68 metrekarelik batı cephe 1+1'ler 606 bin TL ile 718 bin TL,

76 metrekarelik kuzey cephe 1+1'ler 693 bin...