29 / 04 / 2024

selenium retro satışları

selenium retro satışları

Aşçıoğlu, Ataköy’deki ikinci projesi Selenium Retro’da 6 ayda yüzde 60 satış başarısına ulaştı. Selenium Retro, lokasyonu sayesinde yatırımcılarına hem yüksek prim olanağı sunuyor hem de kira getirisiyle kazandırmaya devam ediyor.

Selenium Retro Ataköy Evleri fiyat!

2 blok şeklinde yükselen projede dairelerin fiyatları kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 606 bin TL'den başlıyor.

Selenium Retro iletişim bilgileri!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Selenium Retro iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi.

Selenium Retro projesinin basın toplantısı ertelendi!

13 Mayıs 2015 tarihinde Pera Palas’ta gerçekleştirmeyi planladığımız Aşçıoğlu’nun Ataköy’de hayata geçireceği yeni ofis ve konut projesi Selenium Retro projesi basın toplantısı ileriki bir tarihe ertelendi.

Selenium Retro projesi 13 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Avrupa Yakası’nın her geçen gün değişen ve gelişen yaşam merkezi Ataköy’de hayata geçireceği yeni ofis ve konut projesi Selenium Retro’yu satışa çıkarıyor.

Selenium Retro 9'un yüzde 98'i satıldı!

İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede yükselen Selenium Retro 9 projesinin sınırlı sayıdaki ofis ve mağazalarının satışı devam ediyor.

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları ön satışta!

Selenium Retro 9 projesinde yer alan açık hava cadde dükkanları bugün ön satışa çıkıyor. Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan projede dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları  2 milyon liradan başlayan fiyatlarla 20 Ekim Cumartesi günü ön satışa çıkacak...

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları!

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları haberimizde yer alıyor. Aşçıoğlu Grubu tarafından inşa edilen projede cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa sunuluyor. 

Selenium Retro 9'da cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışta!

Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan Selenium Retro 9 projesinde yer alan cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa çıkıyor. Dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

Ataköy Selenium Retro 9 projesinin yarısı satıldı!

125 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Selenium Retro 9 projesi 225 konut ve 108 ofis ve 23 adet mağazadan meydana geliyor. Projede yüzde 50 oranında satış gerçekleşti.

Selenium Retro 9’da büyük satış başarısı!

Aşçıoğlu Grubu tarafından 125 milyon dolar yatırımla Ataköy’de geliştirilen Selenium Retro 9 projesinde yüzde 40 satış gerçekleştirildi. Konut, ofis ve mağazalardan oluşan proje lanse edildiği günden itibaren yoğun talep görüyor.

Selenium Retro 125 milyon dolar yatırımla satışa sunuldu!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Aşçıoğlu tarafından inşa edilen Selenium Retro projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Selenium Retro 9'un yüzde 25'i satıldı!

Selenium Retro 9 projesinin yüzde 25'i satıldı. Selenium Retro 9 projesinde 2 blokta 225 konut bulunuyor.

Selenium Retro 9 satışa çıktı! 596 bin TL'ye!

Aşçıoğlu, Ataköy’deki üçüncü projesi Selenium Retro 9’u satışa sundu. Selenium Retro 9, iki blok halinde, 60 metrekareden 124 metrekareye kadar değişen alanlarda 1+1 ve 2+1 formatta 225 konut ve 108 ofis ve 23 adet mağazadan oluşacak.

Selenium Retro projesinin yüzde 80'i satıldı!

Ataköy’de inşa ettiği ikinci projesi Selenium Retro’da dairelerin yüzde 80’i satıldı. Aşçıoğlu, 2017 yılı Haziran ayında Selenium Retro’daki dairelerin teslimlerine başlamayı hedefliyor.

Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire!

18’er katlı iki blok şeklinde yükselen Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire seçenekleri 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Selenium Retro 9'da ön talep toplanıyor!

Aşçıoğlu, Ataköy’deki yeni projesi “Selenium Retro 9” için ön talep toplamaya başlıyor. Selenium Retro 9, konumu itibarıyla hem ulaşım hem de çevresindeki sosyal donatılar açısından yatırıma değer bir proje olarak lüks bir yaşamın kapılarını aralayacak.

selenium retro satışları Haberi

selenium retro satışları

Aşçıoğlu, Ataköy’deki ikinci projesi Selenium Retro’da 6 ayda yüzde 60 satış başarısına ulaştı. Selenium Retro, lokasyonu sayesinde yatırımcılarına hem yüksek prim olanağı sunuyor hem de kira getirisiyle kazandırmaya devam ediyor.


Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy’de toplam 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği; konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projesi Selenium Retro’nun yüzde 60’ı, 6 ayda satıldı. Geçmişin izlerini taşıyan cumbalarla açık balkonlarını, günümüzün modern tarzıyla sentezleyerek yatırımcılarına nostalji yaşatacak olan Selenium Retro, 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek.


Kazandıran Proje Selenium Retro


Projelerini, gerçekleştireceği bölgenin yatırım ya da oturum gibi farklı ihtiyaçlarını analiz ederek hayata geçiren Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki ikinci projesi Selenium Retro, 68 – 97 metrekare arasında alana sahip 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. Bu yapısıyla Selenium Retro, hem yatırımcılarına yüksek prim oranı sağlıyor...