02 / 05 / 2024

retrobüs grubu

retrobüs grubu

İstanbul Optimum Outlet, her bayram olduğu gibi Ramazan Bayramı’nda da küçük büyük herkesin güzel vakit geçirmesi için renkli ve eğlenceli birçok etkinlik düzenliyor...

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri!

TOKİ başvuruları ile binlerce dar gelirli vatandaş konut sahibi oluyor. 2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri merak ediliyor. Peki TOKİ konutları hangi illere yapılacak? İşte başvuru şartları...

Süzer Grubu'nun acı günü! Süleyman Kara vefat etti!

Süzer Grubu'nun İcra Kurulu Üyesi ve Finans Direktörü Kemal Yılmaz ile eşi Gülşen Yılmaz'ın babaları vefat etti. Süzer Grubu taziye ilanı yayınladı.

Süzer Grubu'nun veliahtlarından büyüme hedefi!

Süzer Grubu'nun veliahtlarından Serhan Süzer, Seyfi Erol ve Levent ilhaner'in ortaklığında kurulan Moka Ödeme Kuruluşu, 2019 yılında yüzde 80 büyüme hedefledi.

Kahramankazan TOKİ alt gelir grubu son sözleşme tarihi!

Kahramankazan TOKİ projesinde yer alan alt gelir grubu konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Tekfen Grubu'ndan 2018'in ilk yarısında 520 milyon TL kar!

Uluslararası müteahhitlik, tarımsal sanayi, limancılık ve gayrimenkul geliştirme alanlarında hizmet veren Tekfen Grubu, 2018'in ilk yarısında 520 milyon TL net kar elde etti.

Samsun Tekkeköy Alt Gelir Grubu TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ Samsun Tekkeköy Alt Gelir Grubu projesi kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Global, Centricus Grubu'ndan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne teklif!

Global Yatırım Holding A.Ş., Londra merkezli Centricus Asset Management ve Çinli bir yatırımcının yer aldığı ortak girişim grubu İstanbul 3. köprü hisse alımı için due dilligence sürecini sürdürürken Haziran sonuna kadar Astaldi’ye bağlayıcı teklif sunacak...

TOKİ Tekkeköy Orta Gelir Grubu'nda sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Samsun Tekkeköy Orta Gelir Grubu projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Samsun Tekkeköy Alt Gelir Grubu'nda sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Samsun Tekkeköy Alt Gelir Grubu projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Tire Orta Gelir Grubu kura çekilişi 15 Mayıs'ta!

TOKİ Tire Orta Gelir Grubu kura çekilişi 15 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak. Projede 172 adet konut bulunuyor.

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir Grubu kura çekilişi 15 Mayıs'ta!

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 357 adet konutun kura çekilişi 15 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak.

TOKİ Zafer Mahallesi Orta Gelir Grubu son sözleşme tarihi!

TOKİ Zafer Mahallesi Orta Gelir Grubu son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

retrobüs grubu Haberi

retrobüs grubu

Optimum Outlet, Ramazan Bayramı’nı, hareketli ve eğlenceli etkinlikleriyle genç yaşlı tüm ziyaretçileriyle birlikte kutluyor.  Bayramın ilk gününden itibaren başlayacak etkinliklerle çocuklar, şeker tadında bir bayram yaşarken; büyükler de eğlenceli ve sürprizli etkinliklerle keyifli vakit geçirecekler.

Minik ziyaretçiler, İstanbul Optimum Outlet’te bayram boyunca sevdikleri çizgi film karakterlerinin çeşitli aktiviteleri ile eğlenceli bir bayram yaşama fırsatı yakalayacak. Gün boyu sürecek bu renkli etkinliklerde, çocuklar birbiriyle kaynaşırken, sosyal bir ortamda oyun oynama keyfini yaşayacaklar.

Büyükleri de unutmayan Optimum Outlet, Ramazan Bayramı’nın 2. ve 3. günü (20-21 Ağustos) düzenledikleri etkinlikleriyle genç yaşlı herkese bayram coşkusunu doyasıya yaşatacak.

20-21 Ağustos tarihlerinde, İstanbul Optimum Outlet’te sahne alacak olan Retrobüs Grubu, Optimum ziyaretçilerini geçmişin renkli müziğine doğru nostaljik bir yolculuğa çıkaracak. 60,70 ve 80′lerin en sevilen hit parçalarını seslendirecek...