02 / 05 / 2024

Reyhan Aktaş

Reyhan Aktaş

Aktaş İş Güvenliği Hizmetleri Eğitim Danışmanlık ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 13 Mart 2015'te Kartal'da Reyhan Aktaş Müdürlüğü'nde kuruldu.

Aktaş İş Güvenliği Hizmetleri Eğitim Danışmanlık ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş İş Güvenliği Hizmetleri Eğitim Danışmanlık ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 13 Mart 2015'te Kartal'da Reyhan Aktaş Müdürlüğü'nde kuruldu.

TOKİ Aktaş 3. Etapta geri sayım başladı!

Aktaş 3. Etap Toplu Konutları'nda son rötuşlar yapılıyor. Konutlar yeni sahiplerine bu yıl içinde kapılarını açacak. Toplu Konutları, bu yıl içinde sahiplerine teslim edilecek.

Aktaş 3. Etap Toplu Konutları'nda geri sayım başladı!

Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Başkan Tiryaki, ilçede önemli adımlar attı. Aktaş 3. Etap Toplu Konutları'nda geri sayım başladı.

Alinur Aktaş, İnegöl projelerini açıkladı!

İnegöl'de bu yıl 250 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak. Eskişehir Rixos Otel'de yapılan Yıllık değerlendirme toplantısında 2014'te yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeleri açıkladı.

TOKİ Ankara Aktaş 3. Etap yedeklerinin konut seçim dönemi başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde 51 tane daire idare stokunda kaldı. Stokta bulunan 51 daire için yedek hak sahiplerine satış sözleşme imzalama süreci başladı.

Alinur Aktaş: 2015 yılı İnegöl için hamle yılı olacak!

Geride kalan 2014 yılını değerlendirerek konuşmasına başlayan Başkan Alinur Aktaş, yerel seçimler ile birlikte hayata geçen Bütünşehir Yasası'nı da değerlendirdi. İşte Başkan Aktaş'ın konuşmasından satır başları...

Konya Reyhan Konutları fiyatları!

18 bin 719 metrekare inşaat alanına sahip Konya Reyhan Konutları 15 kattan meydana geliyor. Konya Reyhan Konutları fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje Seha Yapı imzası ile yükseliyor.

Konya Reyhan Konutları iletişim bilgileri!

15 kattan oluşan Konya Reyhan Konutları inşaat alanı 18 bin 719 metrekare olarak belirlendi. Konya Reyhan Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje daire fiyatları 431 bin TL'den başlıyor.

Konya Reyhan Konutları satış ofisi!

Konya Reyhan Konutları projesinde daireler 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede kapalı otopark, çocuk oyun alanı, mini basketbol sahası gibi seçenekler de bulunuyor. Konya Reyhan Konutları satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Reyhan Konutları Konya' da teslimler Temmuz 2016' da!

Seha Yapı tarafından hayata geçirilen Reyhan Konutları Konya projesinde toplam 60 konut yer alıyor. Projedeki daireler Reyhan Konutları Konyadizayn edildi. Reyhan Konutları Konya' da teslimler Temmuz 2016' da yapılması bekleniyor.

Seha Reyhan Konutları satışa çıktı!

İttifak Holding'in inşaat sektöründe faaliyet gösteren iştiraki Seha Yapı, Konya'nın en gözde lokasyonlarından Beyşehir Çevre Yolu'nda inşa edeceği yeni projesi 'Seha Reyhan Konutları'nın satışına başladı...

Seha Yapı Reyhan Konutları projesinde 35 daire satışta! 4+1' ler 431 bin TL' den başlıyor!

Seha Yapı tarafından hayata geçirilen Reyhan Konutları projesi Konya Beyşehir Caddesi'nde bulunuyor. Seha Yapı Reyhan Konutları projesinde 35 daire satışta! 4+1' ler 431 bin TL' den başlıyor.

Seha Yapı Reyhan Konutları projesini satışa sundu!

İttifak Holdingin inşaat sektöründe faaliyet gösteren iştiraki Seha Yapı, Konya'nın en gözde lokasyonlarından Beyşehir Çevre Yolu'nda inşa edeceği yeni projesi'Seha Reyhan Konutları'nın satışına başladı...

Reyhan Aktaş Haberi

Reyhan Aktaş

Aktaş İş Güvenliği Hizmetleri Eğitim Danışmanlık ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Aktaş Müdürlüğü'nde kuruldu.


Aktaş İş Güvenliği Hizmetleri Eğitim Danışmanlık ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. İş yasasının ilgili madde hükümleri gereğince değerlendirilmesi gereken İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili olarak İş Güvenliği Uzmanlığı hizmeti vermek, İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili eğitim, danışmanlık, müşavirlik, proje, denetim, sertifikalandırma, risk analizi, acil eylem planı gibi her türlü ölçümleme ve raporlama hizmetleri vermek. 2. Bilumum İş ve işçi sağlığı ve güvenliği ile ilgili mekanik elektrikli ev aletleri ile sanayide kullanılan her nevi mekanik, elektrikli ve elektronik alet-edevat , iş makineleri ve nakil vasıtaları, tüm büro ve haberleşme araç, gereç ve cihazlarının...