30 / 04 / 2024

Alinur Aktaş, İnegöl projelerini açıkladı!

Alinur Aktaş, İnegöl projelerini açıkladı!

İnegöl'de bu yıl 250 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak. Eskişehir Rixos Otel'de yapılan Yıllık değerlendirme toplantısında 2014'te yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeleri açıkladı.



İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, değerlendirme toplantısında başkanlıkta son dönemi olduğunu belirterek, "Benim son dönemim. İlk gün başlamış gibi son günüme kadar çalışmalarımı sürdüreceğim. Arzu ederim ki İnegöl hep güzel olsun. Benden önce nasıl belediye başkanları varsa benden sonra da olacak. İnegöl'e güzel hizmetler yapıp, sonra da devredeceğiz" dedi. 


Başkan Aktaş, belediyeciliğin beşikten mezara kadar sürdüğünü belirterek, "İnsanlara doğumundan vefatına kadar hizmet etmeye çalışıyoruz. Büyükşehir Kanunu ile yeni bir düzen başladı. Değişim ve dönüşümün mali ve idari anlamda ciddi sıkıntıları var. İnşallah bundan sonra daha güzel şeyler olacak" dedi. İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürü Sabri Şen de 3 Öcak'ta Büyükşehir Belediyesi'nin İnegöl'deki kanalizasyon, yağmur ve su hatlarını yenilemek için 250 milyon lira tutarında ihaleye çıkıldığını belirtti. 2015'te köy konaklan, Pazartesi Pazarı Otoparkı,  Ankara  Yolu'nda cephe güzelleştirme uygulaması, Akıncılar ve Cerrah'ta meydan düzenlemesi, yeni hastane etrafında kentsel tasarım yapılması planlanıyor. 



Yeni Dönem


Geri Dön