15 / 05 / 2024

inegöl 2015 projeleri

inegöl 2015 projeleri

Yeni Hastane çevresi kentsel tasarım projesi, Hafif Raylı Sistem, sosyal tesisler, Yeni Merkez Pazaryeri, Masal Parkı başta olmak üzere birçok projenin yer aldığı 2015 yatırımları Belediyenin yılsonu değerlendirme toplantısında gün yüzüne çıktı.

Alinur Aktaş, İnegöl projelerini açıkladı!

İnegöl'de bu yıl 250 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak. Eskişehir Rixos Otel'de yapılan Yıllık değerlendirme toplantısında 2014'te yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeleri açıkladı.

İnegöl'ün 2015 yılı projeleri açıklandı!

İnegöl Belediyesi 'nin yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

Alinur Aktaş: 2015 yılı İnegöl için hamle yılı olacak!

Geride kalan 2014 yılını değerlendirerek konuşmasına başlayan Başkan Alinur Aktaş, yerel seçimler ile birlikte hayata geçen Bütünşehir Yasası'nı da değerlendirdi. İşte Başkan Aktaş'ın konuşmasından satır başları...

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

İnegöl Oylat'a bu yıl 5 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

İnegöl Belediyesi, Oylat'a kazandıracağı yeşil enerji yatırımıyla yılda 650 ton kömür sarfiyatına son verecek. Yıl içinde ayrıca spa merkezi ve otel yenileme projeleri de hayata geçirecek olan belediye, 2016'da toplam 5 milyon TL'lik yatırıma imza atacak

Ankaralılar'ın tercihi sosyal donatılı konut projeleri!

Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı, Ankaralıların konut satın alırken otel konforunda, sosyal donatılı projeleri tercih ettiğini belirtti. Başarı, Gölde Luxe Konutları'nı da bu doğrultuda yapılandırdıklarını ifade etti.

Maltepe Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Maltepe Belediye Meclisi, Meclis Birinci Başkanvekili Ziya Hayırlıoğlu Başkanlığı’nda toplandı. Toplantıya katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 2015 yılı faaliyet raporu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Ulaşım planını onaylamayan belediyenin alt ölçekli projeleri kaçak sayılır mı?

Ankara Ulaşım Ana Planı konusunda bir açıklama yapmamasını eleştiren Nazlıaka, konuyu TBMM’ye taşıdı. Nazlıaka, “Ana Ulaşım Planı’nı onaylamayan belediye yönetiminin alt ölçekli projeleri kaçak sayılır” dedi.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

İşte İnegöl'ü değiştirecek projeler!

İnegöl Belediyesinin yıllık değerlendirme toplantısında sunum yapan Etüt Proje Müdürü Fatma Cavcı, 2015 yılında hayata geçirilen çalışma ve projeler hakkında bilgi vererek, 2016 yılının projelerini sıraladı.

Bingöl'de 2015 yılında konut satışları yüzde 133,3 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ver ilerinden derlenen bilgilere göre, Bingöl 2015 yılının 10 ayında konut satışları bakımından İstanbul ve Ankara diğer illere büyük fark attı.

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

Melikgazi 2015 yılı emlak vergisi 2. taksit!

Büyükkılıç, 2015 yılı Emlak Vergisi’nin ikinci taksitinin Kasım ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatarak “Vergi mükelleflerimiz için gerekli kolaylıklar sağlandı. İşlemler bilgisayar ile yapılmaktadır.” dedi.

Eylül 2015'te yabancılar İstanbul'dan 561 konut aldı!

Yabancılara yapılan konut satışları bir önceki yılın aynı ayma göre 964,8 azalarak 1768 oldu. Yabancılara yapılan konut satışlarında, Eylül 2015'te ilk sırayı 561 konut satışı ile İstanbul aldı.

İnşaat sektörü 2015 yılının ikinci çeyreğinde büyüdü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Eylül 2015 'Aylık Sektör Raporu'nu açıkladı. Buna göre; inşaat sektörü 2015 yılının ikinci çeyreğinde yüzde 2,0 büyüme gösterdi.

İstanbul konut satış istatistikleri Eylül 2015!

Eylül 2015'te konut satışlarında, İstanbul 15 bin 994 konut satışı ile en yüksek paya (yüzde 17,3) sahip oldu. Peki, en çok hangi ilçede satış yapıldı? İşte İstanbul konut satış istatistikleri Eylül 2015..

inegöl 2015 projeleri Haberi

inegöl 2015 projeleri


İnegöl Belediyesinin 2015 yılında hayata geçirilmesi planlanan projeleri açıklandı. Yeni Hastane çevresi kentsel tasarım projesi, Hafif Raylı Sistem, Yüzme Havuzu, İnegöl meydanları, sosyal tesisler, Heli-Taksi, Yeni Merkez Pazaryeri, Masal Parkı başta olmak üzere birçok projenin yer aldığı 2015 yatırımları, Belediyenin yılsonu değerlendirme toplantısında gün yüzüne çıktı. 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnegölspor tesisleri Baykoca mahallesinde hayat bulacak. TOKİ konutlarının altında bulunan belediyemize ait alanda yapılacak olan modern tesisler İnegölspor'a hizmet verecek. Otel standartlarında A takım binası, standartlara uygun iki tane büyük futbol sahası, iki katlı bir altyapı binası ve altyapı futbol sahası olacak projenin çalışmaları devam ediyor" diyerek 2015 yılının ikinci yarısında inşaat çalışmalarının başlayacağı müjdesini verdi. Aktaş, En büyük zenginliklerinin gençler olduğunu, genç nüfus yoksa gelecekten endişe etmek gerektiğini ifade...