29 / 04 / 2024

İnegöl'ün 2015 yılı projeleri açıklandı!

İnegöl'ün 2015 yılı projeleri açıklandı!

İnegöl Belediyesi 'nin yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.



Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl altyapı projelerinin ihalelerinin gerçekleştirildiği bildirildi. 250 milyon TL'lik yatırımla kanalizasyon, yağmur suyu ve su hatları verilecek. Tepeden tırnağa ele alınaeak olan altyapı çalışmaları sebebiyle İnegöl 2015 yılında şantiyeye dönecek. 


Belediyeciliğin beşikten mezara kadar sürdüğünü aktaran inegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş; "İnsanların doğumundan vefatına kadar onlara hizmet etmeye çalışıyoruz. Yeni Büyükşehir Yasası ile yeni bir düzen başladı. Değişim ve dönüşümün mali ve idari anlamda ciddi sıkıntıları var. İnşallah bundan sonra daha güzel şeyler olacak. Daha güçlü belediyeler murat ediliyor. İnşallah bu süreç kendisini daha fazla hissettirecek" dedi. Aktaş, konuşmasına şöyle devam etti: "Biz bir ekibiz. 2014 seçimlerinde çatır çatır bir seçim oldu. Seçim bitti. Şehir hepimizin şehri. İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürü Sabri Şen ise, Büyükşehir Belediyesi'ııin kısa süre önce yapmış olduğu alt yapı ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şen, 3 Ocak 2015 tarihinde Büyükşehir Belediyesi'ııin İnegöl'deki kanalizasyon, yağmur ve su hatlarını yenilemek için 250 milyonluk dev bir ihaleye çıktığını bildirdi. 2015 yılında köv Konakları, Pazartesi Pazarı Otoparkı,  Ankara  Yolu'nda cephe güzelleştirme uygulaması, Akıncılar Mahallesinde meydan düzenlemesi, Cerrahta meydan düzenlemesi, yeni hastane etrafında kentsel tasarım yapılması planlanıyor. Hepsi birbirinden değerli 31 meclis üyesi arkadaşımız ve daire müdürlerimiz ile bu kente hizmet etmek için varız. Destek veren, hizmet veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Benim son dönemim. İlk gün başlamış gibi son günüme kadar çalışmalarımı sürdüreceğim. Arzu ederim ki İnegöl hep güzel olsun. Benden önce nasıl belediye başkanları varsa benden sonra da olacak. Buraya hayırlı hizmetler yapıp, sonra da devredeceğiz" diye konuştu. 


Yeni Marmara Gazetesi


Geri Dön