05 / 05 / 2024

Reyhan ve Kayhan bölgesi çalışmaları

Reyhan ve Kayhan bölgesi çalışmaları

Reyhan ve Kayhan bölgesinde tarihi ve kültürel mirasın ayağa kaldırılması çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi’nin, Kayhan’ın siluetini değiştirecek olan Kayıhan Hamamı restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Kilimci tarafından kuruldu.

Et ve Süt Kurumu'nun Ramazan ayı fiyatları kesinleşti! İşte fiyatlar!

Et ve Süt Kurumu'nun (ESK) Ramazan ayı fiyatları belli oldu. ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan, "MAP (modifiye atmosfer paketleme) ambalajlı birer kg’lik kıyma ve kuşbaşı vereceğiz. Kıymanın kilogramı 140 lira, kuşbaşının kilogramı da 150 TL’den market raflarında satılacak" dedi.

Xy Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xy Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Abuzer Kayhan tarafından kuruldu.

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Reyhan Alara Şenlen tarafından kuruldu.

Reserve Turizm Otelcilik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reserve Turizm Otelcilik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Kayhan Mutlu tarafından kuruldu.

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fırat Kayhan ve Senem Dicle Kayhan Ergene ortaklığında kuruldu.

Mondo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mondo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Eryüksel tarafından kuruldu.

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özgün ve Reyhan Hazal Şirin tarafından kuruldu.

Hrd Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Hrd Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 460 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirkundak ve Reyhan Demirkundak ortaklığında açıldı.

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik Söğüt Kayhan projesi için başvurular başladı.

TOKİ Bilecik Kayhan başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan projesinde yer alan 1 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Reyhan ve Kayhan bölgesi çalışmaları Haberi

Reyhan ve Kayhan bölgesi çalışmaları

Mülkiyeti kime ait olursa kent ziynetlerini Bursa’ya kazandırmak için bugüne kadar satın alma, tahsis ve kullanım hakkı gibi farklı metotlara başvuran Büyükşehir Belediyesi’nin mülk sahiplerinden kiralama yoluyla aldığı tarihi hamam, restore edilerek harabe görünümünden kurtuldu. Tarihi yapıyı çevreleyen iş yerleri kamulaştırılarak kaldırılırken, cepheleri aslına uygun hale getirilen Kayıhan Hamamı, bölgeye ayrı bir değer kattı.


Restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi hamamda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Sultan ll. Murat döneminde yaptırılan yaklaşık 600 yıllık hamamın zaman içinde harabe haline geldiğini dile getirdi. Ecdat yadigarı bu eseri ilk günkü ihtişamına kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Altepe, yaklaşık bin 400 metrekare alan üzerine kurulu binanın kuzeye bakan cephesindeki 5 bina ile doğuya bakan cephesindeki 2 binanın kamulaştırılarak kaldırıldığını ifade etti. Başkan Altepe,...