08 / 05 / 2024

reyhanlı inşaat ihaleleri

reyhanlı inşaat ihaleleri

Hatay Reyhanlı Belediye Başkanlığı, Reyhanlı'nın Mustafa Kemal Mahallesi civarında kat karşılığı hisseli işyeri merkezi kompleksi yaptıracak. Yapım işinin ihalesi 8 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

En gözde 10 inşaat şirketi son 3 yılda ne kadar kurumlar vergisi ödedi?

Kamudan en büyük ihaleleri kazanan inşaat şirketlerinin 2018, 2019 ve 2020 senelerinde ödediği kurumsal vergilerin miktarı açıklandı. 

Reyhanlı Barajı'nın inşaatında kontrollü patlatma!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde inşaatı devam eden Reyhanlı Barajı'nda zemin düzeltmesi için 5 tonluk kontrollü patlatma yapıldı.

Türkler Rusya'da yeni inşaat ihaleleri alabilecek!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün ekonomik ilişkilerin tekrar normale dönmesi için hükümetine talimat verdi. Türk iş dünyası temsilcileri, “Rus turistler tekrar Türkiye’ye gelecek, inşaat sektörü yeni ihaleler alabilecek " gibi yorumlar yaptı.

Reyhanlı Barajı'nın inşaatında son durum!

Hatay Kumlu ilçesine giden Vali Ercan Topaca, beraberindeki kurum müdürleriyle birlikte, yapımı sürmekte olan Reyhanlı Barajı inşaat bölgesinde incelemelerde bulundu.

TOKİ Hatay Reyhanlı 3. Etap Konutları'nın inşaatı başladı!

Hatay Reyhanlı İlçesi'nde, Cüdeyde Mahallesi'nde 3'ncü etap TOKİ inşaatına başladı. 65 dönümlük alan üzerinde 422 konutun yapımının 16 ayda tamamlanması planlanıyor.

Bilişim Vadisi'nin inşaat ihalesi bu ay yapılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık,Bilişim Vadisi'nde altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek,"İnşallah nisan ayı içinde inşaat ihaleleri yapılacak.Ondan sonra da önümüzdeki yıl itibarıyla Bilişim Vadisi'nde hayat başlayacak" dedi

Bilişim Vadisi'nde inşaat ihaleleri bu ay yapılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Bilişim Vadisi'nde inşaat işleri ihalesinin bu ay içinde yapılacağını açıkladı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık açıkladı.

Bilişim Vadisi'nde inşaat ihaleleri bu ay yapılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bilişim Vadisi'nde inşaat işleri ihalesinin bu ay içinde yapılacağını, önümüzdeki yıl itibarıyla da Bilişim Vadisi'nde hayatın başlayacağını açıkladı.

İnşaat ihaleleri şaibeli denetim eksik!

Türk Müteahhitler Birliği inşaat sektöründeki sorun ve çözüm önerileri için bildirge hazırladı. Sektörde kamu ihalelerinin şeffaf olmadığını, yap-sat sektörünün denetimsiz olduğunu belirten sektör temsilcileri dertli...

Ergene Havzası Kollektör, Tüneller ve Derin Deniz Deşarjı İnşaat İhaleleri!

Ergene Havzası Kollektör, Tüneller ve Derin Deniz Deşarjı İnşaat İhaleleri kapsamında; Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi, Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaat ihaleleri yapılacak

Sadullah Ergin Reyhanlı Barajı inşaat alanında incelemelerde bulundu!

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Reyhanlı Barajı inşaat alanında incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Reyhanlı barajının gövdesi yaklaşık 128 milyon liraya mal oluyor...

TOKİ Hatay Reyhanlı'da okul inşaatı ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ tarafından Hatay Reyhanlı'daki ilköğretim okulunun inşaatının ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor.

reyhanlı inşaat ihaleleri Haberi

reyhanlı inşaat ihaleleri

Hatay Reyhanlı'da  İşyeri Merkezi Kompleksi inşaatı yaptırılacak. Kat karılığı yaptırılacak inşaatın ihalesi 8 Mart'ta yapılacak.


KAT KARŞILIĞI HİSSELİ OLARAK İŞYERİ MERKEZİ KOMPLEKSİ İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR


Hatay Reyhanlı Belediye Başkanlığından:


1 - 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35-a maddesi gereği kapalı teklif (artırma) usulü ile HATAY İli, Reyhanlı İlçesi Mustafa Kemal Mahallesi hudutları içerisinde bulunan, mülkiyeti Reyhanlı Belediyesine ait aşağıda İmar ve inşaat durumları belirtilen taşınmaz üzerine standartlarına uygun olarak idaremizce hazırlatılan avan projesi ve ihale şartnamesi, sözleşme ve eki teknik şartnamelerde belirtilen şartlara göre, kat karşılığı hisseli olarak İşyeri Merkezi Kompleksi inşaatı yaptırılacaktır.

2 - Taşınmazın Özellikleri   :

İli /İlçesi                              :  HATAY/Reyhanlı

Mahalle                  ...