01 / 05 / 2024

reyhanpark konutları konya

reyhanpark konutları konya

Meram Belediyesi tarafından Çaybaşı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Konya'nın ilk ekolojik yarı olimpik kapalı yüzme havuzu olan "Çaybaşı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu" düzenlenen törenle hizmete açıldı....

Konya'ya 'Şehir Hastane Konutları' geliyor! Yeni proje

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Şehir Hastane Konutları' için düğmeye bastı. 'Şehir Hastane Konutları' kapsamında 200 adet yeni konut inşa edilecek.

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya OSB çalışanları için TOKİ konutları!

KSO ve Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memiş Kütükcü, TOKİ tarafından Ardıçlı Bölgesine yapılacak olan toplu konutların bir kısmının da Konya OSB'deki çalışanlar için ayrılmasıyla ilgili teşekkür mesajı yayımlandı.

Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi!

Kanyon Park Evleri projesi Seha Yapı tarafından Konya Yazır Mahallesi'nde hayata geçirildi. Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi ne zaman?

Konya Park Mahal Konutları iletişim!

Konya Park Mahal Konutları 3+1, 4+1 ve 5+1 seçeneklerinde tasarlandı. Projede son 80 daire ile satışlar sürüyor...

Konya Akkonak Toplu Konutları'nın tapuları dağıtıldı!

Konya'da inşa edilen Akkonak Toplu Konutları'nın tapuları sahiplerine teslim edildi. Toplu konut hamlesinin Karatay'ın çehresini değiştirdiği belirtildi.

Konya Emirgazi 2. Etap TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ'nin Konya'da inşa ettiği 2. etap konutlarının başvuruları başladı. Toplam 177 konut için müracaat şartnamesi Emirgazi Belediyesi Fen işlen Müdürlüğü'nden alınacak.

Konya Ilgın TOKİ Konutları'ndaki 213 gayrimenkul satılıyor!

Toplu Konut Başkanlığı, Ilgın TOKİ Konutları'ndaki 197 adet işyeri ve 16 adet konutu satışa çıkardı. İhale 9 Şubat günü açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

Konya Tema Şehir güncel daire fiyatları!

60 bin metrekare alanda hayata geçirilen Konya Tema Şehir Konutları 28 blokta 728 daire ve 152 mağazadan meydana geliyor. Konya Tema Şehir güncel daire fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor.

TOKİ Konya Bozkır 2. Etap bu yıl başlayacak!

Konya Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanı Gürol Konyalıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Gün, Bozkır'da yapılacak olan 110 konutluk ikinci etap TOKİ konutlarının ihale dosyalarının hazırlandığını belirtti.

2017 Konya Zermeram Konutları satış fiyatları!

300 bin metrekare alanda konumlandırılan Konya Zermeram Konutları projesi toplam 1077 konuttan oluşuyor. İşte 2017 Konya Zermeram Konutları satış fiyatları...

Konya Ilgın TOKİ sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ Konya Ilgın projesinde yer alan 216 konut açık satış yöntemi ile satışa sunulmuştu. Projedeki konutların sözleşmeleri 11 Ocak - 17 Mart 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

reyhanpark konutları konya Haberi

reyhanpark konutları konya

Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Aydın, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'de kişi başına düşen milli gelirin artmasının, vatandaşların vizyonunu geliştirdiğini söyledi.


Vizyonun gelişmesiyle beklentilerin de arttığını belirten Aydın, "Böyle olunca halkımızın beklentilerine cevap verebilecek bu tarz yatırımlar yapılmaya başlandı. Tesisin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ise Çaybaşı belgesinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla, hızlı bir şehirleşmenin yaşandığını söyledi.


Bölgede 2010'da yapılan Mesnevi Konutları'ndan sonra kentsel dönüşüm çalışmalarını aynı hızla devam ettirdiklerini ifade eden Hançerli, bu kapsamda önce Reyhanpark Konutları, ardından da Divanpark Konutları'nın temelini attıklarını dile getirdi.


Park düzenlemesi, restorasyon çalışmaları ve açılışı yapılan kapalı yüzme havuzuyla bölgenin çehresinin değiştiğini vurgulayan Kalaycı, "Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için aynı tempoyla çalışmaya devam edeceğiz. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alana inşa...