18 / 05 / 2024

Reynaers mimarlık ofisleri

Reynaers mimarlık ofisleri

Mimarşiv’in İstanbul Serbest Mimarlar Derneği için düzenlediği İkili İş Görüşmeleri’ne katılan, teknolojisiyle geleceği bugüne taşıyan Belçika orijinli Pencere, Kapı ve Cephe Sistemleri üreticisi Reynaers ürün ve hizmetlerini tanıtmak için Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi.

Reynaers Salt Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi!

Mimarşiv’in İstanbul Serbest Mimarlar Derneği için düzenlediği İkili İş Görüşmeleri’ne katılan, teknolojisiyle geleceği bugüne taşıyan Belçika orijinli Pencere, Kapı ve Cephe Sistemleri üreticisi Reynaers ürün ve hizmetlerini tanıtmak için Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi.

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Arkiteam Mimarlık, iç mimarlık kurallarını yeniden yazıyor!

Bugüne dek onlarca başarılı projeye imza atan Arkiteam Mimarlık, genç kadrosuyla iç mimari alanında Türkiye’nin önde gelen ofisleri arasında yerini alıyor. 

Mimarlık ofisleri ve yapı sektörü temsilcilerinden dev toplantı!

Yapı-Endüstri Merkezi, İstanbul Serbest Mimarlar Derneği üyesi 25 mimarlık ofisinin katılımıyla ikili iş görüşmeleri düzenliyor. Toplantıda 25 mimarlık ofisi ve 25 yapı sektörü temsilcisi bulunacak.

ACE Mimarlık'ın Patika 30+ sergisi açıldı!

SMD üyesi A.Can Ersan ve Orçun Ersan'ın mimarlık ofisleri ACE Mimarlık'ın 30. Yıl Sergisi "Patika 30+" 22 Ocak 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde açıldı.

Zentura Mimarlık İnşaat şirketi kuruldu!

Zentura Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

Kaf Mimarlık Tasarım şirketi kuruldu!

Kaf Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

Gigo Tasarım Mimarlık şirketi kuruldu!

Gigo Tasarım Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kurdu

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Reynaers mimarlık ofisleri Haberi

Reynaers mimarlık ofisleri

Mimarşiv’in İstanbulsmd için 2011'den beri düzenlediği İkili İş Görüşmeleri ve 'Nasıl Yaptık? Neler Yapabiliriz?' başlıklı panelleri kapsayan etkinlik 15 Kasım 2018 Perşembe günü Salt Galata’da düzenlendi. 

Mimarlık Ofisleri ile yapı sektörüne hizmet veren firmaları bir araya getiren Reynaers, sektöre ne tür çözüm önerileri getirdiklerini katılımcı mimarlara birebir görüşmelerle anlattı. 24 mimarlık ofisinin dahil olduğu etkinlikte 3 ayrı oturum düzenlendi.

Mimarların ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panellerin ilkinde yapımı süren Çamlıca TV Kulesi, ikinci oturumda Büyük Kentsel Projeler ve son oturumda Danimarkalı mimar Bo Christiansen ile Kopenhag konuşuldu.

Sabah saat 9.00’da başlayan etkinlik kapsamında sabah ve öğleden sonra toplam 2 seansta 24 mimarlık ofisi ile buluşan kapı ve cephe sistemleri markası Reynaers, 10’ar dakikalık ikili görüşmelerde mimarlara yeni sistemlerini anlattı. Reynaers’in A segment...