22 / 07 / 2024

reyşaş 2016 sonu hedefleri

reyşaş 2016 sonu hedefleri

Depo yatırımlarında atağa geçerek Türkiye’nin farklı bölgelerinde 84 depo kuran Reysaş, bu alandaki yatırımı destekleyecek yeni bir şirket kurdu.

ABD’li ünlü ekonomistten kıyamet senaryosu: ‘Doları ağır sonuçlar bekliyor!’

Amerikalı ekonomist Scott B. MacDonald, dolara yönelik adeta kıyamet senaryosu olacak senaryoyu açıkladı.  MacDonald, Amerika’nın olası temerrüdünün, dolar ve ülke ekonomisi için büyük sonuçlar yaratabileceğini söyledi.

TCMB haftalık rezervlerini duyurdu! Altın rezervlerinde şaşılacak sonuç!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası rezervlerini açıkladı. İşte detaylar!

MEB açıklama yaptı! 9 Mayıs tarihine dikkat edin!

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen BİLSEM sınavlarının sonuçları yapılan değerlendirmelerin ardından açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte öğrenciler belgelerin nereden alınacağını sorgulamaya başladı.

ABD'nin omzundaki dolar yükü artık taşınmaz halde! Fatura ağır olacak

Batı ülkeleri, ABD’nin enflasyonu düşürmek için izlediği agresif faiz politikasının ağır sonuçlarını masaya yatırdı. ABD'nin omzundaki dolar yükünün artık taşınmaz hale geldiği belirtildi.

ŞOK Ağustos sonu indirimini duyurdu! Yetişen kapıyor! İşte indirimli ŞOK aktüel ürünler!

ŞOK Ağustos sonu dev indirimini açıkladı. Vatandaşlar ŞOK marketlerinin önünde kuyruk olmaya başladı. İşte detaylar!

Domates ve salatalık üreticileri konuştu! İşte şaşırtan sonuç!

Domates ve salatalık her sofranın vazgeçilmez gıdaları arasında yer alıyor. Üreticiler bekledikleri rekolteyi açıkladı. İşte detaylar!

FED'in stres testi sonuçları açıklandı: ABD bankaları şiddetli bir resesyonu atlatabilir

ABD ekonomisinde meydana gelebilecek büyük bir resesyon ülkeyi nasıl etkiler sorusunun cevabını araştıran FED, bankalar üzerinde yaptığı stres testinin sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlara göre, ülkede ekonomi dursa bile bankalar bunu sübvanse edebilecek sermayeye sahip.

TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları 21.10.2021!

TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları 21.10.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları 21.10.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kemalpaşa kura sonuçları 21 Ekim isim listesi!

TOKİ Kemalpaşa kura sonuçları 21 Ekim isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kemalpaşa kura sonuçları 21 Ekim isim listesi ve proje detayları...

Silivri Alipaşa kura sonuçları 04.06.2021 isim listesi!

Silivri Alipaşa kura sonuçları 04.06.2021 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte Silivri Alipaşa kura sonuçları 04.06.2021 isim listesi ve proje detayları...

Sanayi üretim endeksi ağustos sonuçları açıklandı!

Sanayi üretim endeksi ağustos ayında aylık bazda yüzde 3,4, yıllık bazda yüzde 10,4 yükseldi.

Bankacılık sektörünün aktifleri 5,8 trilyon lirayı aştı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre, Türk bankacılık sektörünün toplam aktif büyüklüğü ağustos sonu itibarıyla 2019 sonuna kıyasla yüzde 30,2 artarak 5 trilyon 845 milyar 786 milyon lira oldu.

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020!

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020 ve TOKİ Ulus Abdipaşa kura sonuçları listesi...

reyşaş 2016 sonu hedefleri Haberi

reyşaş 2016 sonu hedefleri

Depolamada 2016 sonuna kadar 1 milyon m2’ye ulaşmayı hedefleyen Reysaş, entegre hizmet anlayışıyla elektrik üretiminden çöp toplamaya kadar farklı hizmetler sunduğu depo müşterileri için şimdi de forklift kiralama işine girdi. Emir İstif adıyla kurulan forklift kiralama şirketi 2017 yılı sonuna kadar 2 bin adetlik araç parkına ulaşmayı hedefliyor. Emir İstif Genel Müdürü Ahmet Düztepe, “Emir İstif, güçlü finansal yapısı, profesyonel yaklaşımı ve ürünlerinin kalitesiyle ekipman kiralama pazarına yeni bir ivme kazandırmayı ve pazarı büyütmeyi hedefliyor” dedi. 


İş makinaları aktif makine parkının 2014 sonunda yaklaşık 45 bin adede, toplam kiralık parkınında yaklaşık 12 bin adetlere ulaştığına dikkat çeken Düztepe, “Ekipman kiralama sektörü hızlı gelişiyor. BuDepo yatırımlarında atağa geçerek Türkiye’nin farklı bölgelerinde 84 depo kuran Reysaş, bu alandaki yatırımı destekleyecek yeni bir...