18 / 05 / 2024

Reysaş GYO açıklaması

Reysaş GYO açıklaması

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda T.C.Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvuru sürecinin başlatılması hakkında duyuru yayınladı.

Pasifik GYO'dan son dakika Next Level İstanbul açıklaması!

Pasifik GYO, Next Level İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve dava kapsamında bazı işlemlerin iptaline karar verildiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen Borsa İstanbul’da temettü rüzgarı hızla esiyor. Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Yeşil GYO'dan İstanbul Tower 205 açıklaması: İcradan satış gerçeği yansıtmıyor!

Yeşil GYO İstanbul Tower 205 projesi ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İstanbul Tower 205 projesi icradan satılıyor mu? İşte ayrıntılar ve Yeşil GYO'nun açıklaması...

Kızılbük GYO'dan Sinpaş Kızılbük Thermal Welness Resort açıklaması! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Kızılbük Thermal Welness Resort projesine ilişkin son dakika açıklamasını yayınladı. İşte o açıklama...

Mistral GYO'dan İzmir Konak projesi açıklaması!

Mistral GYO, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan projeyle ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte Mistral GYO'nun Konak projesindeki son durum...

Reysaş GYO Gebze'deki açık deposunu 4.1 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli ili Gebze ilçesi Muallim Mahallesi 434 ada 8 parselde yer alan 5 bin 404,38 metrekare arsa üzerindeki açık depolama alanının tamamı "S.S.Haydarpaşa Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi"ne 10 seneliğine kiraya verildi. 

Reysaş GYO İzmir Kemalpaşa'daki deposunu 62 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan İzmir ili Kemalpaşa ilçesi Ansızca Köyü 253 Ada 2 Parsel üzerindeki 12 bin 902,23 metrekare arsa üzerine inşa edilecek asma katlar dahil 7 bin 128 metrekare deponun tamamı 1 Nisan 2022'den başlamak Bidfood Efe Dağıtım ve Pazarlama A.Ş.'ye kiralandı.

Reysaş GYO İzmir Kemalpaşa'da 15.2 milyon TL'ye arsa satın aldı!

Reysaş GYO, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Ansızca Köyü 253 ada 2 parselde yer alan, Emine Özgün, Ali Özgün, Saadet Canpolat ve Müfakat Dizdar'a ait ortak mülkiyetli 12.902,23 metrekarelik arsayı 15 milyon 224 bin 631,40 TL bedel ile peşin olarak satın aldı.  

Reysaş GYO Sincan'daki gayrimenkulünde 90 adet dükkan yapılacak!

Reysaş GYO tarafından 8 Haziran 2021 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile portföye alınan Ankara İli Sincan İlçesi Yeni Cimşit Mahallesi 415 Ada 30 Parselde bulunan gayrimenkulün tapudaki cins değişikliği tamamlandı.

Reysaş GYO'dan fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Reysaş GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağanüstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. 

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunun açık alanını 5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli Tuzla İlçesi Tepeören Mahallesi 1586 Parseldeki 5.215 metrekarelik açık saha alanı Borusan Lojistik Dağıtım Depolama Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.'ye kiraya verildi. 

Yapı Kredi Koray GYO'dan özel durum açıklaması!

Yapı Kredi Koray GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak Özel Durumlar Tebliği'ne istinaden açıklama yapılması talep edildi. Şirketin faaliyetlerine ilişkin olarak özel durum açıklaması yapılmasını gerektirecek önemde kamuya açıklanmamış herhangi

Reysaş GYO'dan suç duyurusu açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Reysaş GYO'yu ve yatırımcıları zarara uğratmak amacıyla çeşitli basın yayın organlarında yer alan manipülatif haberler için, suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

Reysaş GYO açıklaması Haberi

Reysaş GYO açıklaması

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı açıklaması;

Şirketimizin 20/03/2015 tarih ve 203 sayılı Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; esas sözleşmenin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8.maddesinin ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 17.maddesinin ekteki şekilde revize edilmesine, ilgili madde tadilleri için Sermaye Piyasası Kurulu ile T.C.Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvuru sürecinin başlatılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.



Dosya için