10 / 05 / 2024

Reysaş GYOnun yüreğirde deposu var mı

Reysaş GYOnun yüreğirde deposu var mı

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyündeki Adana İli Yüreğir İlçesi Dağcı Mahallesi'nde bulunan 10 bin 164 metrekare depoya 2 bin 754 metrekare ilave depo yapılacak.

4K İnşaat Adana Yüreğir'e modern bir proje yapıyor!

4K İnşaat tarafından Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine içerisinde konut ve ofis projesi inşa ediyor. 120 dekar alanda yapılacak olan Adana Yüreğir projesinde daireler, ofisler, alışveriş merkezleri ve spor salonları yer alacak.

TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi ne zaman?

415 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular soan erdi. Peki, TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi ne zaman?

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi son başvuru günü!

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projede 412 adet konut bulunuyor.

Adana Yüreğir'de 12 spor tesisi açıldı!

Adana Yüreğir'de spor tesisi sayısı artıyor. 'Her Mahalleye Bir Spor Tesisi' hedefi ile yola çıkan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, şu ana kadar 12 adet spor tesisini gençlerin hizmetine sundu.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi 2017 kurası ne zaman?

Toplamda 412 adet daireden meydana gelen TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi 2017 kurası ne zaman?

Adana Yüreğir TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kapsamında 412 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Adana Yüreğir TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi!

412 adet dairenin kura ile satışa sunulacağı TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler için başvurular başladı. Peki, TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi ne zaman?

Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 412 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor.

Yüreğir TOKİ başvuru tarihleri 2017!

Yüreğir TOKİ başvuru tarihleri 2017 belli oldu. Proje kapsamında 412 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor. İşte Yüreğir TOKİ başvuru tarihleri 2017...

TOKİ Yüreğir Doğukışla başvuru tarihleri!

Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 9 adet konut kurasız olarak satılacak. İşte, TOKİ Yüreğir Doğukışla başvuru tarihleri...

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi başvuru günü!

412 adet daireden meydana gelen TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi projesindeki daireler için başvuru süreci henüz başlamadı. İşte, TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi başvuru günü...

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında toplamda 412 adet konut bulunuyor. Peki, TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Adana Yüreğir 412 konut kurası ne zaman?

Toplamda 412 adet daireden meydana gelen TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Adana Yüreğir 412 konut kurası ne zaman?

Reysaş GYOnun yüreğirde deposu var mı Haberi

Reysaş GYOnun yüreğirde deposu var mı

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyündeki Adana İli Yüreğir İlçesi Dağcı Mahallesi'nde bulunan 10 bin 164 metrekare depoya 2 bin 754 metrekare ilave depo yapılacak. Depo 2M Proje Geliştirme Mühendislik Mimarlık İnşaat tarafından 1 milyon 350 bin TL'ye yapılacak.


Açıklama:

Şirketimiz portföyündeki Adana İli Yüreğir İlçesi Dağcı Mahallesi 156 Ada 2 Parsel üzerinde bulunan 23.095 m2'lik arsanın üzerine yer alan 10.164 m2'lik depoya ek 2.754 m2'ilk ilave depo yapılacaktır. Yapılacak yeni tesis için; 2M Proje Geliştirme Mühendislik Mimarlık İnşaat San.Tic.Ltd.Şti. ile şirketimiz arasında 1.350.000-TL+KDV bedel ile İnşaat Yapım Sözleşmesi imzalanmıştır. 


Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine...