22 / 07 / 2024

Reza Nasser Moaddeli

Reza Nasser Moaddeli

Salid Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Masoumzadeh, Kazem Raofseresh, Hamid Bagheri Maraghi, Morteza Farahmand Azad ve Reza Nasser Moaddeli tarafından kuruldu.

Jacques Albert Nasser kimdir? Jacques A. Nasser kaç dil biliyor?

Ford Motor Company'deki yönetim kariyeri ile tanınan ve Koç Holding yönetim kurulunda aktif görev alan Jacques A. Nasser kaç dil biliyor, evli mi, çocuğu var mı, kaç yaşında, nereli, kimdir? İşte ayrıntılar...

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Alıreza Zohourı  ve Marzıeh Farahmandesfajır tarafından kuruldu.

Mr Home İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mr Home İstanbul Gayrimenkul Limited  Şirketi Esenyurt’ta  120 bin  TL sermaye bedeli ile Mehran Fathı Ve Reza Fathı tarafından kuruldu.

Reza Zarrab’ın binasını parça parça çaldılar!

ABD’ye kaçışından sonra mal varlıklarına el konulan Reza Zarrab’ın İstanbul Beyoğlu Fındıklı’da yer alan Royal Holding binası adeta evsizlerin mekanı oldu.

Tekafül Emlak Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekafül Emlak Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Abdülhadi Zaferoğlu ve Eyad Nasser tarafından kuruldu.

Artmap Bilişim Mimarlık Haritacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artmap Bilişim Mimarlık Haritacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Reza  Molk Araeı  Mustafa Özen tarafından kuruldu.

Qm Farming Ziraat Anonim Şirketi kuruldu!

Qm Farming Ziraat Anonim Şirketi Esenyurt’ta 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Mohammed Al-Matarı tarafından kuruldu.

Royal Saat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Saat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Saberıghomı tarafından kuruldu.

Unique Home Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Unique Home Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Reza Karkhaneh Yousefı ve  Behnam Sheıbanı Karkhaneh tarafından kuruldu.

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yakuplu Şubesi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  Reza Kaya  tarafından açıldı.

Nıt General Tradıng Enerji Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Nıt General Tradıng Enerji Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Ghaffarı Hosseını tarafından kuruldu.

Cr Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cr Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal Karagülle ve Reza Saraei ortaklığında kuruldu.

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nedayi Kaplaner ve S. Ahmed Nasser Al-Aamrı ortaklığında kuruldu.

Reza Nasser Moaddeli Haberi

Reza Nasser Moaddeli

Salid Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Masoumzadeh, Kazem Raofseresh, Hamid Bagheri Maraghi, Morteza Farahmand Azad, Reza Nasser Moaddeli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Salid Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Salid Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Siyavuşpaşa, Barbaros Caddesi, 3. Sokak, No:1...