02 / 05 / 2024

Reza Zarrab gayrimenkul yatırımları

Reza Zarrab gayrimenkul yatırımları

İran asıllı iş adamı Reza Zarrab'ın avukatı Brafman, Zarrab için New York Manhattan’ın iyi bir bölgesinde, 15'inci katta bir daire tutulduğunu açıkladı.

Reza Zarrab'ın mal varlığı açıklandı!

Savcı Bharara'nın Reza Zarrab için hazırladığı dosyada Zarrab ve ailesinin yaşadığı lüks hayat da yer aldı. Zarrab’ın en kendi adına en azından 20 gayrımenkule sahip olması dikkat çekti.

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Reza Roshanı Talab ve Seyed M. Alavı Arjas ortaklığında kuruldu.

Arsama Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsama Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Alıreza Ahmadı tarafından kuruldu.

Tıs Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıs Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Alıreza Yaman ve Deniz Yaman ortaklığında kuruldu.

Shakib Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shakib Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Reza Zadehbagherı tarafından kuruldu.

Ariyan Grup İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ariyan Grup İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Fallah ve Selman Aygül ortaklığında kuruldu.

Medıapolhome Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Medıapolhome Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Mesrian, Mahdı Radfar, Reza Ghamıpour, Seyed Payam Emam ve Soheil Abedi ortaklığında kuruldu.

Ariyan Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Ariyan Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret  Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Fallah tarafından kuruldu.

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile  Hamıd Reza Shırazı Fard tarafından kuruldu.

Mr Home İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mr Home İstanbul Gayrimenkul Limited  Şirketi Esenyurt’ta  120 bin  TL sermaye bedeli ile Mehran Fathı Ve Reza Fathı tarafından kuruldu.

Reza Zarrab’ın binasını parça parça çaldılar!

ABD’ye kaçışından sonra mal varlıklarına el konulan Reza Zarrab’ın İstanbul Beyoğlu Fındıklı’da yer alan Royal Holding binası adeta evsizlerin mekanı oldu.

Royal Saat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Saat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Saberıghomı tarafından kuruldu.

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yakuplu Şubesi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  Reza Kaya  tarafından açıldı.

Bita İnvest Grup Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Turizm İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Bita İnvest Grup Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Turizm İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Momenı tarafından kuruldu.

Reza Zarrab gayrimenkul yatırımları Haberi

Reza Zarrab gayrimenkul yatırımları

ABD'de tutuklu bulunan İran asıllı iş adamı Reza Zarrab'ın kefalet duruşması Perşembe günü gerçekleşti.Zarrab’ın avukatı Brafman, Zarrab için New York Manhattan'ın iyi bir bölgesinde, 15. katta bir daire tutulduğunu ve oldukça bilinen bir şirket olan Guidepost tarafından incelendiğini aktardı.


Taraf’tan Ali Abaday’ın haberine göre şu an evin içine kameraların yerleştirildiğini, Brafman, ev hapsi verilmesi hâlinde Zarrab'ın ayak bileğine takılacak GPS aletinin 24 saat boyunca nerede olacağını göstereceğini, ayrıca evin pencerelerine dahi alarm sistemleri monte edildiğini, eşyalarının yerleştirildiğini, Zarrab'ın her an kontrol edilebileceğini belirtti. Gazetecilerin evin önünde kamp kurmasını istemedikleri için adresi gizlediklerini anlatan Brafman, “New York Times'tan ya da başka bir gazeteden biriyle kavga etmek istemiyorum” şeklinde espri yaptı.


BRAFMAN UMUTLU

Taraf'ın sorularını cevaplatan Benjamin Brafman davanın kendileri adına oldukça iyi geçtiğini...