15 / 05 / 2024

Reza Zarrab mahkeme

Reza Zarrab mahkeme

Ebru Gündeş-Reza Zarrab çiftine kaldıkları Kemerburgaz’daki ev sahipleri, daireye zarar verdikleri gerekçesiyle dava açtı. Mahkeme ‘eve zarar verdiler’ iddialarının bilirkişi raporunda tespit edilemediğini söyleyerek davayı reddetti.

Reza Zarrab’ın binasını parça parça çaldılar!

ABD’ye kaçışından sonra mal varlıklarına el konulan Reza Zarrab’ın İstanbul Beyoğlu Fındıklı’da yer alan Royal Holding binası adeta evsizlerin mekanı oldu.

Rıza Sarraf'ın yalı davasında son durum ne?

İstanbul Kanlıca’daki yalısında kanuna aykırı tadilat yapmakla suçlanan Reza Zarrab’ın 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, hakkındaki yakalama kararının kaldırılması talebi onaylanmadı...

Rıza Sarraf'ın yalı davasında son durum!

Sözcü Gazetesi, Reza Zarrab’ın sahip olduğu köşk ve yalılarda gerçekleştirilen yasa dışı yapılaşmayı 2015'te ortaya çıkarmıştı. Daha sonra yıkım kararları alındı, sorumlular hakkında davalar açıldı.

Erol Özmandıracı'ya şok! Mahkeme Merve Başbuğ’dan yana karar verdi!

Başarılı oyuncu Naz Elmas’ın 2 aylık eşi Erol Özmandıracı, kızının annesi olan Merve Başbuğ’u oturduğu evden çıkartmak istedi. Mahkeme Başbuğ’dan yana karar verdi ve konut anne ile kızının kullanımına tahsis edildi.

Ordu'daki Belde Evler'de mahkeme kararına rağmen yıkım devam ediyor!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde sahil kenarında yapılan Belde Evler projesi için mahkeme yıkım işleminin durdurulmasına karar verdi. Fakat yıkım hala devam ediyor, belediye yıkımı durdurmadı...

Ordu'da şehrin silüetini bozan Belde Evler projesine, mahkeme devam dedi!

Ordu'da şehrin silüetini bozduğu gerekçesiyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yıkılmasını istediği Belde Evler projesinde son durum belli oldu. Mahkeme projeye devam edilmesi kararını verdi...

Mahkeme karar verdi! Balık ekmek teknelerinin tahliyesi devam edecek!

İBB, Eminönü'nde bulunan ve balık ekmek satan teknelerin boşaltılmasını istemiş, işletmeciler konuyu mahkemeye taşımıştı. Mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı vermişti. İBB, yürütmeyi durdurma kararının kaldırıldığını ve tahliye sürecinin kaldığı devam edeceğini duyurdu...

Kaputaş Plajı’ndan geçecek yola mahkeme engeli!

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'nun yolun sit alanından geçen kısmına dair verilen izin, mahkeme tarafından iptal edildi…

9 maddede site yönetimindeki uyuşmazlıklarda mahkeme-komşuluk tercihi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, 'site yönetimindeki uyuşmazlıklarda mahkeme- komşuluk tercihi' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

Reza Zarrab’ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapılacak!

İstanbul Kandilli’deki tarihi köşkte, izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı ortaya çıkan Reza Zarrab ile inşaatı yapan Firuz Akın Han’ın yargılandığı davada, yapılacak keşif için 9 aydır köşkün anahtarının bulunamaması üzerine mahkeme, anahtarın Ebru Gündeş’e sorulmasına karar verdi.

Beylikdüzü'ndeki Kuba Kafe mahkeme kararı beklenmeden yıkıldı!

CHP’nin İBB adayı İmamoğlu, Beylikdüzü'nde ortak olduğu işletmelerin manzarasını bozuyor diye sahibi AK Partili olan Kuba Kafe'yi mahkeme kararını beklemeden yıktı.

Reza Zarrab aidatını ödemedi! Ebru Gündeş'e haciz geldi!

ABD’de yargılanan Reza Zarrab, Metroport Rezidans’taki 2 ofisinin aidatını ödemeyince, 18 bin liralık borç, 2 yılda yasal faizle 30 bin liraya çıktı. Yönetim icraya gitti. Haciz kararı, işadamının şarkıcı eşi Ebru Gündeş’e bildirildi.

Reza Zarrab mahkeme Haberi

Reza Zarrab mahkeme

Ebru Gündeş-Reza Zarrab çiftine 2010-2012 yılları arasında kaldıkları Kemerburgaz’daki ev sahipleri, daireye zarar verdikleri gerekçesiyle dava açtı. Mahkeme ‘eve zarar verdiler’ iddialarının bilirkişi raporunda tespit edilemediğini söyleyerek davayı reddetti.


SES sanatçısı Ebru Gündeş ile işadamı Reza Zarrab (Rıza Sarraf) çifti, 15 Eylül 2010’da Enis Aslan ve Ersan Aslan’ın sahibi olduğu Kemerburgaz Kemer Country’de bir daire kiraladı. Ev sahipleriyle 2 yıllık kira sözleşmesi imzalayan çiftin aylık ödeyeceği kira bedeli ise 5 bin dolar (yaklaşık 11 bin 500 TL) olarak belirlendi. Ebru Gündeş ile işadamı eşi, 2 yıl sonra daireyi boşalttı. Ev sahipleri de 13 Aralık 2013’te Zarrab çiftine, kiralık daireye 8 bin 630 Euro (yaklaşık 24 bin lira) zarar verdikleri iddiasıyla İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’nde dava açtı.


90 BİNLİK DEPOZİTO

Davanın reddini isteyen...