18 / 05 / 2024

Rezidans daireleri tercih etmeli miyiz

Rezidans daireleri tercih etmeli miyiz

Spa’sından golf sahasına, vale hizmetinden bel boy servisine kadar A+ yaşamın tüm güzelliklerini ayağınızın altına seren rezidans yaşamı her geçen gün daha fazla tercih ediliyor. Biz de bu lüks yaşamları mercek altına aldık.

Yerli turistin ilgisi villa ve müstakil dairelere kaydı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle bu yıl kalabalıktan uzak izole tatil yapmayı planlayan yerli turist, resort otellerin villa ve müstakil daireleri tercih ediyor.

Ankaralılar geniş daireleri tercih ediyor!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği ve Extra Türkiye Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aslan Ankara'da 1+0 daire üretimine yönelik değişikliği değerlendirdi...

Ankaralılar 4+1 daireleri tercih ediyor!

Son dönemde stüdyo tipi konut inşaatları artış gösterse de, Ankaralılar çok odalı, geniş ve rahat konuttan vazgeçmiyor. 

Türkler 3+1 daireleri tercih ediyor!

Konut arayışında yeniliği seven Türk halkı, konut arayışında en çok 3+1 daireleri tercih ediyor. 

Beyoğlu Taksim 360 Rezidans daireleri bugün tanıtılıyor!

Toplam 500 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Beyoğlu Taksim 360 Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Beyoğlu Taksim 360 Rezidans daireleri bugün tanıtılıyor.

Taksim 360'da konut fiyatları 333 bin dolardan başlıyor!

Toplam 500 milyon dolar yatırımla inşa edilen Taksim 360'da konut fiyatları 333 bin dolardan başlıyor. Projenin yeni rezidans daireleri Pronto Gayrimenkul tarafından bugün Beykoz Acarkent'te lanse edilecek. 

Pronto Gayrimenkul Taksim 360'ı bugün Acarkent'te lanse edecek!

Beyoğlu'nda Çalık Gayrimenkul ile Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Taksim 360 projesinin yeni rezidans daireleri bugün Acarkent'te Pronto Gayrimenkul tarafından lanse edilecek...

Rezidans alırken dikkat edilmesi gereken 5 önemli nokta!

Şehrin merkezinde yaşamayı ve ulaşım kolaylığından yararlanmayı tercih edenler için inşa edilen rezidanslar pek çok avantaj sağlıyor. Peki rezidans almak istiyorsak nelere dikkat etmeliyiz? Sorunun cevabı haberimizde yer alıyor...

Bakon Rezidans Atakent Projesi marka olma yolunda!

35 yıldır inşaat sektörüne yön veren Bakon İnşaat, Atakum’da başladığı Bakon Rezidans Atakent Projesi ile modern yaşam modeli 1+1 daireleri şehre taşıyor

Etimesgut'ta küçük dairelere talep artıyor!

Kayalar Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Kayalar, konut projelerine olan ilginin her geçen gün arttığını ilçede yatırım amaçlı alım yapanların uygun fiyatlı 1+1 daireleri tercih ettiğini söyledi.

Taksim Rezidans stüdyo daireleriyle gençlerin gözdesi olacak!

Taksim’de içinde bulunduğu yapılı çevrenin çok katmanlı tarihini ve kentsel gelişime dönük yüzünü tamamlar nitelikte ele alınan Tago Architects tasarımı Taksim Rezidans, konforu yüksek stüdyo daireleri ile özellikle genç kesimin gözdesi olmayı hedefliyor.

Türkler Londra'da büyük ve gösterişli daireleri tercih ediyor!

Londra, dünyanın dört bir yanından yatırımcıların ofis ve konut yatırımı yaptığı metropolde birbirinden lüks gayrimenkul projeleri bulunuyor. Türkiye'den de Londra'ya rağbet gösteren çok sayıda işadamı ve sanatçının olduğu biliniyor.

Rezidans dairelerin avantaj ve dezavantajları!

Spa’sından golf sahasına, vale hizmetinden bel boy servisine kadar A+ yaşamın tüm güzelliklerini ayağınızın altına seren rezidans yaşamı her geçen gün daha fazla tercih ediliyor. Biz de bu lüks yaşamları mercek altına aldık.

Rezidans daireleri tercih etmeli miyiz Haberi

Rezidans daireleri tercih etmeli miyiz

Konut Satın Alma Davranışları araştırmasının son sonuçlarına göre konut satın almak isteyenlerin  yüzde 42’si rezidansları tercih ederken yüzde 30’u özellikle rezidansta yaşamak istiyor.  Bu da 10 yıl öncesine kadar sadece cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimleri tarafından tercih edilen rezidans yaşamının artık daha ulaşılabilir ve tercih edilir olduğunun en büyük göstergesi.


Rezidans yaşamı hayatınızı kolaylaştırmak için var


‘Ev, konut, yaşam alanı’  anlamına gelen rezidasların en önemli özellikleri iş ve şehir merkezlerine yakın olmaları ve  küçük metrekarelerde  yüksek  yaşam standartları sunuyor olmaları. Örneğin A+ bir rezidansta yaşadığınızda sizi evinizin kapısında valeniz karşılıyor, aracınızı otoparka teslim ediyor ve gerekirse bagajınızdaki paketlerinizi dairenize kadar çıkarıyor.


 Sabahleyin ise bir telefon ile ‘Aracımı hazırlayın Sebastian’ demeniz yeterli.  Peki ya evde keyif yaparken TV bozuluyor ya da banyoda...