03 / 05 / 2024

rezidans kira

rezidans kira

Özel yurt ve rezidans kiralayan öğrencilerin barınma ihtiyacı başladı. Öğrencilerin sözleşmeleri dikkatlice okumaları gerekiyor.

Balance Güneşli'de yüksek kira getirili yatırım fırsatı!

Yüksek kira getirili yatırım fırsatı sunan Balance Güneşli'de işyeri ruhsatlı rezidans ofisler, firmalara önemli bir avantaj sağlıyor...

Yamaç Sağlık Rezidansı'nda 10 yıl kira garantisi!

Konut, bakım evi ve hastane olmak üzere 3 konseptteki Yamaç Sağlık Rezidans, konut sakinlerine de kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor. 

Ağaoğlu The Finance Residence'ta kira garantisi!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

​ALTOWER, Aralık ayına özel 3 yıl kira garantisi sunuyor! 

Türkiye’nin ilk akıllı teknolojik rezidansı olarak hayata geçirilen ALTOWER projesi, Aralık ayına özel yaptığı satış kampanyasında 3 yıl kira garantisi sunuyor.

Park Residences Cadde ile kira öder gibi rezidans sahibi olun!

Park Residences Cadde, lüks rezidans satışında bir ilke imza atıyor. projede, ödeme vadesi 150 aya kadar uzatıldı. Bu ayrıcalıklı kampanya ile Park Residences Cadde’de kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün.

Otel yatırımcıları 3 kat daha fazla kira geliri elde ediyor!

Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, “20 yıllığına işletme hakkını aldığımız otelden oda alan yatırımcılar rezidans ya da konut yatırımına göre 3 kat fazla kira geliri elde edebiliyor.” şeklinde konuştu.

Ritim İstanbul'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Dumankaya imzasıyla hayata geçirilen Ritim İstanbul Evleri toplam 863 rezidans, 114 ofis ve 53 home ofisten meydana geliyor. Ödeme planı kapsamında Ritim İstanbul'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

216 Butik Plus Rezidans'tan daire alana 1 yıl kira desteği!

216 Yapı, Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Butik Plus Rezidans'ı düşük aidat ve kira garantisiyle satışa çıkardı. Aylık kira desteği 1+1 daireler için 1.000 lira olarak belirlendi.

216 Butik Plus Rezidans'ta daire alana 1 yıl kira desteği!

216 Yapı, Çekmeköy’de hayata geçirdiği 216 Butik Plus Rezidans’ı düşük aidat ve kira garantisiyle satışa çıkardı. Kira desteği 1+1 daireler için aylık 1.000 lira...

216 Butik Plus Rezidans'ta düşük aidat ve kira garantisi!

216 Butik Plus Rezidans’ı düşük aidat ve kira garantisiyle satışa sunuluyor. Bu amaçla “Kazancı Garanti” adı altında bir kampanya başlatan kuruluş, projeden daire alanlara ev tesliminden sonraki bir yıl boyunca kira desteği veriyor.

216 Butik Plus Rezidans'tan kira desteği!

Çekmeköy'de 216 Yapı'nın inşa ettiği 216 Butik Plus Rezidans, 'Şimdiden Kazan' adını taşıyan kampanyaya başladı. Ev alanlar daire bedelinin yüzde 25'ini peşin verirken, kalan yüzde 75'lik kısmı için banka kredisi kullanabiliyor.

216 Butik Plus Rezidans'tan kira desteği!

"216 Butik Plus Rezidans'tan ev alanlar hem banka kredisi hem de kira ödemesin'' diyen 216 Yapı, "Şimdiden Kazan" adını taşıyan yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında projeden ev alanlara daire teslimine kadar kira desteği sağlanıyor.

216 Butik Plus Rezidans'ta teslime kadar kira desteği!

''216 Butik Plus Rezidans'tan ev alanlar hem banka kredisi hem de kira ödemesin" diyen 216 Yapı, "Şimdiden Kazan" adını taşıyan yeni bir kampanya başlattı.

rezidans kira Haberi

rezidans kira

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin "Reklam broşürlerini elimize almalıyız, sözleşmenin bir nüshasını elimize almalıyız, bize vadettiği hizmet yerine gelmedi ya da rezidans sahibi değişti, bu durum bize, haklı bir gerekçeyle sözleşmeyi feshederek ve hiçbir ücret ödemeden ayrılma hakkını verir" şeklinde konuştu.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, yaşadıkları şehir dışında başka bir şehirde üniversiteyi kazanan öğrenciler barınma arayışına başladı.

Kendilerine zaman zaman özel yurt ve rezidanslarla ilgili şikayetler yapıldığını söyleyen Şahin, geçtiğimiz yıl İstanbul'dan 250, diğer illerden ise 205 şikayet aldıklarını, ekim-kasım aylarında bu şikayetlerin arttığı kaydetti.

Rezidans ya da özel yurtlarda kalmak için sözleşme imzalandığını ifade eden Şahin, yapılan sözleşmelerin okunmadığını bunun da beraberinde çeşitli sorunları getirdiğini kaydetti.

"Sözleşmeleri okumuyoruz." diye konuşan Şahin, şu açıklamalarda bulundu:

"Şöyle bir gözden geçirip bizim...