30 / 04 / 2024

rezidans ne demek

rezidans ne demek

2006 yılında inşaat şirketleri İstanbul'un dört bir yanında yeni rezidans projelerine başlayacakmış. Aynı yıl rezidans rekabetinin yaşanacağı bölge olarak Maslak gösterilse de inşaat şirketleri yeni projelerini Ataşehir'de uyguluyorlarmış.

Residence nedir?

Son zamanlarda gayrimenkul sektöründe hızla yaygınlaşan residence yapıların özellikleri nelerdir? Residence nedir? Yanıtları haberimizde...

Rezidans nedir?

Otellerde sunulan hizmet ve konforun konut projelerinde de birleşmesi ile meydana gelen rezidans nedir? Rezidansların özellikleri nelerdir?

Rezerv alan ne demek? İstanbul'da rezerv alanlar nerede?

Son zamanların en çok tartışılan konuları arasında yer alan rezerv alan ne demek? İstanbul'da rezerv alanlar nerede?

TCMB Başkanı Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi! Ünlü profesör vatandaşlara sordu: Bu ne demek?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi, sosyal medyada gündem oldu. Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, X sosyal medya hesabından, '10 insanın bir evi olmalı ne demek?' diye sordu, vatandaşlar yanıtladı. İşte o yanıtlar...

Çekme kat ne demek?

Çekme kat bir yapıda önemli kısımlardan biridir.  Bu kısım yapının önemli bir unsurudur ve inşaat alanında kullanılan bir terimdir. Aynı zamanda tapuda da önemli bir yer teşkil eder. Peki çekme kat ne demek, çekme kat imar affına girer mi? İşte çekme kat hakkında kapsamlı bilgiler...

Afetzede hak sahipliği ne demek? AFAD hak sahipliği başvurusu nedir?

Hak sahipliği başvuru dönemi başladı. Peki “Afetzede hak sahipliği ne demek? AFAD hak sahipliği başvurusu nedir?” İşte detaylar!

TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak?

TOKİ arsa satışına dair şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. Bu kapsamda TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımın durumu tamamlandı ne demek? Doğalgaz yardımı PTT'ye ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımın durumu tamamlandı ne demek? Doğalgaz yardımı PTT'ye ne zaman yatacak? soruları yanıt bulmayı bekliyor. İşte detaylar!

TOKİ başvuru durumu değerlendiriliyor ne demek?

TOKİ başvuru durumu, başvuru yapan milyonlarca kişi tarafından kontrol edilmektedir. Peki TOKİ başvuru durumu değerlendiriliyor ne demek? İşte detaylar!

Takbis neyi ifade eder? Takbis ne demek?

Takbis neyi ifade eder? Takbis ne demek? soruları pek çok vatandaş tarafından araştırılmaktadır. İşte araştırılan yanıtlara dair detaylar!

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Doğalgaz yardımı ödemeniz hazırdır ne demek?

Doğalgaz yardımı alan kişilerin merak edip araştırdığı bazı hususlar bulunuyor. Onlardan biri de “Doğalgaz yardımı ödemeniz hazırdır ne demek?” şeklinde sorulan sorular olmaktadır. İşte o yanıtlar!

Nüve inşaat ne demek?

TOKİ arsa başvurusu şartları arasında "Tahsis edilen müstakil arsalar üzerine; arsa tahsis tarihinden itibaren ilk yıl içerisinde konut inşaatına başlanması, 2 yılda nüve kısmının tamamlanması" ifadesinin yer almasıyla nüve inşaat ne demek? sorusu da sıkça aratılır oldu. Peki Nüve inşaat ne demek?

Hisseye tedbir kararı ne demek? Tedbir kararı nasıl kaldırılır?

Kızılbük GYO hisselerine gelen tedbir kararından sonra vatandaşlar, hisseye tedbir kararı ne demek? şeklinde araştırmalara başladı. İşte merak edilen o detaylar!

Menkul mallar ne demek? İşte detaylar!

Menkul mallar ne demek? Menkul nedir, Gayrimenkul nedir? soruları emlak alanında merak edilen soruların başında gelmektedir. İşte merak edilen soruların yanıtları!

rezidans ne demek Haberi

rezidans ne demek



Rezidans cenneti Ataşehir


    İstanbul'da inşa edilen ilk rezidans dairelerin merkezi bölgelerde ve iş merkezlerinde yoğunlaşırken inşaat şirketleri artık Beylikdüzü'nden Ümraniye'ye, Kemerburgaz'dan Yeşilyurt'a kadar şehrin dört bir yanında yeni rezidans projelerine başlıyor. 

    Yeni projelere bakıldığında şirketlerin, rezidans projeleri için en fazla Ataşehir'i tercih ettiği görülüyor. Uzmanlar önümüzdeki dönemde rezidans rekabetinin yaşanacağı en yoğun bölge olarak ise Maslak'ı işaret ediyor.


(2006 yılında 1 dolar 1.32 liraya, Reşat Altın ise 156 liraya satılıyormuş.)


Milliyet 24 Nisan 2006 



Abdullah Kutalmış...