21 / 05 / 2024

Rezidans Turizm adres

Rezidans Turizm adres

Rezidans Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Çelenk tarafından kuruldu. 

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

Erfa Rezidans Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erfa Rezidans Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Titiz ve Fatih Irmak ortaklığında kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Rezidans Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezidans Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Çelenk tarafından kuruldu. 

İzmir İtokent 2 Bademler adres!

Urla -Bademler'de yer alan İtokent 2 Bademler projesi villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak. İzmir İtokent 2 Bademler adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Demir İnşaat Albatros Parkı'na rezidans ve otel yapacak!

Demir İnşaat, Büyükçekmece’de yer alan Albatros Parkı'na Suudi Arabistan, Katar ve Yemenli (SQY Investment Group) ortaklarıyla birlikte rezidans ve turizm projesi inşa edecek. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konuyla ilgili konuştu...

Perola Residence adres bilgileri!

İstanbul Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de inşa edilen Perola Residence projesi 209 rezidans daire, 31 home ofis ve 2 ticari birimden meydana geliyor. Perola Residence adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Jade Mücalla Elles imzasıyla kuruldu.

Antalya'ya rezidans ve AVM geliyor!

Antalya 100. Yıl Spor Kompleksi Alanı'na yapılan stat sonrasında mahkeme kararının iptal ettiği dev AVM ve , Rezidans yeniden gündeme geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Antalya yerel yönetimlerini yok sayarak, spor alanını turizm ve ticaret alanına çeviren plan değişikliğini onadı.

Four Winds Rezidans Göztepe iletişim!

Four Winds Rezidans Göztepe iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Taş Yapı'nın inşa ettiği Four Winds Rezidans'ta metrekare fiyatı 5 bin 830 dolardan başlıyor...

Queen Central Park Rezidans Bomonti satış ofisi!

Queen Central Park Rezidans Bomonti satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş GYO'nun projesi Queen Central Park'ta yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Moment İstanbul Rezidans Kartal satış ofisi!

Moment İstanbul Rezidans Kartal satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Moment İstanbul Rezidans'ta konut fiyatları 359 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Cihangir Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Aslan Rezidans Şubesi açıldı!

Cihangir Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Aslan Rezidans Şubesi, Uğur Ertürk Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL sermaye ile 4 Şubat'ta Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde açıldı.

Rezidans Turizm adres Haberi

Rezidans Turizm adres

Rezidans Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Çelenk tarafından kuruldu. 

Rezidans Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlübileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.

Rezidans Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi adres: Merkez Mah.Reha Sk.No:4/1...